Cu cât cresc pensiile în 2021? SOC pentru 5 milioane de români

Cu cât cresc pensiile în 2021? Veste șoc pentru 5 milioane de români. Creșterea de 40% este în aer. Un fost șef al CCR vine cu dezvăluiri incredibile din interior care privesc milioanele de pensionari din țara noastră.

Cu cât cresc pensiile în 2021? Veste șoc pentru 5 milioane de români. Creșterea de 40% este în aer. Un fost șef al CCR vine cu dezvăluiri incredibile din interior care privesc milioanele de pensionari din țara noastră. Creșterea de 40% este în aer. Un fost șef al CCR vine cu dezvăluiri incredibile din interior și explică decizia pe care judecătorii constituționali au dat-o miercuri.

Ce se întâmplă, de fapt, cu pensiile românilor
S-a aflat ce se întâmplă, de fapt, cu pensiile românilor. Fostul șef al CCR, Augustin Zegrean, a dezvăluit ce se întâmplă cu legea pensiilor, după decizia CCR.

“Curtea nu a spus că legea este constituţională, a spus că este neconstituţională şi a trimis-o la Parlament pentru a fi pusă de acord cu Constituţia şi cu decizia Curţii.

Din păcate, nu este niciun termen în care Parlamentul este obligat să facă această punere a legii în acord. Dacă vor o fac, dacă nu, nu. Au fost şi situaţii când legea nu a mai fost dezbătută, a rămas respinsă. Aici nu cred că se va întâmpla la fel, pentru că interesul este foarte mare pentru populaţie”, a explicat Zegrean, conform Antena 3.

Mărirea de 40%, în aer
Mai mult, Augustin Zegrean a vorbit și despre mărirea cu 40% din legea pensiilor promovată de către cei de la PSD. “Cert este că până la o decizie a Parlamentului, până atunci rămâne valabil OUG-ul din august 2020 prin care Guvernul a decis că majorarea punctului de pensie este cu 14 la sută.

Speranţa moare ultima, dar prostia vine la înmormântare câteodată”, a mai declarat Augustin Zegrean la Antena 3.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *