Cu banii de la buget pe doi ani pentru Margareta și Duda s-ar putea construi un spital nou-nouț cu 300 de paturi. Monarhiștii sunt indignați de aranjament

Spitalul privat bucureștean Sanador, cu o capacitate de 290 de paturi, a fost dat în folosință în urma unei investiţii de 40 de milioane de euro. Potrivit standardelor de cost ale Ministerului Sănătății, construcția unui spital județean de urgență cu 462 paturi costă 89,66 milioane euro, iar cea a unui spital regional de urgență cu 786 de paturi necesita 156,49 milioane euro.

Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au depus un proiect de lege în Parlament prin care se înființează din punct de vedere juridic entitatea Casa Regală și pe o durată de 49 de ani Palatul Elisabeta trece în folosința acesteia care primește de la buget suma de 25 milioane de Euro anual. Adică atât timp cât a trăit regele Mihai nu s-au dat bani de la buget dar Margareta și cu Duda vor primi în următorii șase ani contravaloarea unui spital regional nou-nouț cu 786 de paturi.

Dar lui Dragnea și Tăriceanu nu le trebuie spitale că ei se tratează în străinătate.

Citiți și:  Bomba zilei! Florin Cîțu a dat lovitura. Cu ce partid va fuziona PNL

Monarhiștii sunt indignați și consideră acceptarea banilor de către odrasla regală și soțul acesteia o „predare a Casei Regale”.

Jurnalistul monarhist Marius Ghilezan a comentat întâlnirea Dragnea-Principesa Margareta când s-a pus la cale manevra în urmă cu câteva luni:

„Broker abil, Custodele a tranzacţionat acţiunile Casei regale cu statul român, semn că titlurile şi decoraţiile nu se vând pe piaţă. Aşa se instituţionalizează regalitatea prin lege. Liviu Dragnea a sărit ca împuternicit al statului să le cumpere. Tranzacţia a reuşit. Alteţele lor vor avea 3-4 milioane de Euro de la buget pentru pensii şi plata valeţilor curţii. Trei câştigători:
reprezentanţii Casei Regale şi staff-ul tehnic (care se vor finanţa de la buget)
PSD care a luat caimacul monarhist al PNL
Republica, instituţie care se legitimează cu simbolul coroanei.
Practic, s-a făcut un transfer de legitimitate. Trei câştigători. Doar monarhiştii sunt liberi să fugă în munţi.
Lecţia dată azi de Custode e că nu mai există salvare colectivă, ci doar salvare individuală.
Amin.
După votarea legii se poate anunţa şi trecerea Suveranului în lumea drepţilor.”

Citiți și:  DEMISIE fulger pe scena politică. News alert

S-a anunțat. Regele a murit. Trăiască Radu Duda, PSD și ALDE!

Și ca să concluzionăm principesa Margareta și cu Radu Duda nu se amestecă cu poporul, vrea doar câte 25 milioane de Eur pe an de la el, în timp ce principele Nicolae a stat cinci ore la coadă în mijlocul mulțimii ca să intre la bunicul său. Și lui nu i-a promis nimeni niciun leu de la buget. Sursa: Curentul.info

VEZI SI: Minciuna stă cu regele la masă… sau „O întrebare pe care regele Mihai nu a acceptat să i se pună: Majestate, dar de ce nu ați intervenit în niciun fel pentru cei 400.000 de evrei care au murit în Transnistria la ordinul lui Antonescu?”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

4 comentarii

  1. „Stati linistiti la locurili voastre”, caci banii vor fi impartiti de toti mebrii haitei regale, nu vor fi numai pt cele doua Dude

  2. Asta ii va costa pierderea alegerilor din 2020, desi PSD nu are monarhiosti! treaba lor! Eu nu votez cu oameni carte sustin si ramasitele unei monarhii, dar o asa zisa "Casa Regala"!

  3. Asta ii va costa pierderea alegerilor din 2020, desi PSD nu are monarhiosti! treaba lor! Eu nu votez cu oameni carte sustin si ramasitele unei monarhii, dar o asa zisa "Casa Regala"!

  4. „Stati linistiti la locurili voastre”, caci banii vor fi impartiti de toti mebrii haitei regale, nu vor fi numai pt cele doua Dude

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *