CTP, un nou DERAPAJ: Ii jignește în avans pe românii care vor muri de COVID-19

„Marea majoritate a celor ce își vor da obștescul sfârșit gâtuiți de virus sunt dintre cei care au refuzat să se vaccineze.” – Este afirmația prin care analistul Cristian Tudor Popescu alege să-i jignească în avans pe românii care vor fi răpuși de al patrulea val al pandemiei de coronavirus.

Acesta consideră că Guvernul PNL-USRPlus nu a pregătit România de valul patru afirmând că nu sunt „nici măcar locuri suplimentare la morgă”.

„Ne așteaptă o toamnă și o iarnă crunte. Mulți români vor muri de Covid, pentru că, astă-vară, guvernul PNL-USRPlus, ocupat să se aleagă, n-a pregătit pentru valul 4 nici măcar locuri suplimentare la morgă”, a afirmat Cristian Tudor Popescu.

Citiți și:  Florin Zamfiresc, fara speranță! „Guvernele nu se mai tem de revolta populară. Înseamnă că bătălia e pierdută”

De asemenea, analistul a menționat că marea majoritate a oamenilor care vor muri de Covid-19 vor fi din rândul celor nevaccinați.

„Marea majoritate a celor ce își vor da obștescul sfârșit gâtuiți de virus sunt dintre cei care au refuzat să se vaccineze. E sinistru, dar, astfel, se va înregistra și un parametru pozitiv până la primăvară: creșterea cantității de inteligență pe cap de locuitor în România”, mai scrie gazetarul.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *