CTP, reactie DURA despre fotografia din biroul lui Orban


Cristian Tudor Popescu a avut o reacție dură la adresa premierului Ludovic Orban și a miniştrilor alături de care acesta a fost fotografiat la Palatul Victoria, în timp ce fumează și beau alcool.

„Toți cei care vor să dea în Guvern au material la dispoziție. Pentru mine, acestă poză reprezintă un monument de prostie din partea tuturor participanților”, a declarat, la Digi24, Cristian Tudor Popescu. Renumitul gazetar a spus, cu umor, că în poza respectivă apar „niște oameni ai muncii, care se află într-o pauză binemeritată, după o zi de muncă istovitoare în folosul poporului”.

„Această poză este un clișeu, în sensul reperelor propagandistice împotriva guvernului capitalist. Avem șampanie și whisky… Dacă era o sticlă de Văleni pe masă, era cu totul altceva”, a spus jurnalistul.

Citiți și:  Orban, facut praf de jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Mesaj pentru alegatori: „Să fie la fel de ticăloși și inumani”

Renumitul jurnalist a precizat că Guvernul Orban va avea de pierdut, după apariția acestei fotografii în spațiul public. „Dacă nu ne aflam în mijlocul pandemiei, efectul ar fi fost neglijabil, mai degrabă amuzant. Poza asta poate să alimenteze teoriile conspirației. Lumea vede niște oameni pentru care COVID-ul nu există. ‘Ăștia își bat joc de noi’. Impactul mediatic al acestui clișeu va fi puternic și pe termen lung. Această poză nu face altceva decât să anuleze ceea ce sperau să obțină guvernanții prin aceste relaxări accelerate. Cu această fotografie, au pierdut mult, iar, și pierderile nu se vor opri aici”.

Citiți și:  Orban, facut praf de jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Mesaj pentru alegatori: „Să fie la fel de ticăloși și inumani”

Sursa: libertatea.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

922 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile