CTP: „Juriul de la Chișinău a acordat zero puncte României. Ce ziceți de asta?”

Cristian Tudor Popescu a reacționat în miez de noapte despre concursul Eurovision 2022.

Ucraina este marea câștigătoarea din acest an după ce a primit cele mai multe voturi din partea publicului.

Publicistul a vorbit și despre voturile pe axa România – Republica Moldova.

WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022 cu melodia „Llamame”, a obţinut 65 de puncte, locul al 18-lea în clasamentul final.

„Bătălia Eurovision – au câștigat Uk și UK!

-Ukraina a câștigat detașat Eurovision 2022.

-Cel mai hotărât susținător al Ukrainei atacate de hoarda lui Putin, Marea Britanie, pe locul 2.

-Lanternele roșii, ultimele locuri ale clasamentului, Franța și Germania, statele mari cu comportamentul cel mai unsuros față de Kremlin.

Citiți și:  CTP sterge pe jos cu Sorin Oprescu, dupa condamnarea si fuga acestuia: "Nici măcar să fure nu știa"

-Republica Moldova a terminat pe locul 7, cu Zdob și Zdub și al lor Țrenuleț Chișinău-București, primind un uriaș 239 puncte de la public. Totuși, juriul de la Chișinău a acordat 0 puncte României, iar juriul de la București 0 puncte Moldovei… Ce ziceți de asta”, a scris Cristian Tudor Popescu pe Facebook.

Ediţia Eurovision Song Contest 2022 de la Torino a fost câştigată de Ucraina, reprezentată de Kalush Orchestra cu melodia „Stefania” care a primit din partea publicului 439 de puncte, un total de 631 de puncte. Reprezentantul României s-a clasat pe locul 18 cu 64 de puncte. Republica Moldova, cu 253 de puncte, a încheiat concursul pe locul 7. Spania a primit de la public 228 de puncte, rezultatul final fiind 459 de puncte.

Citiți și:  CTP s-a dezlănțuit! Atac FARA PRECEDENT la adresa lui ÎPS Teodosie: 'Acest sac cu rahat'

Sursa: comisarul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Un cometariu

  1. VOTURILE AU FOST FURATE.
    Suntem din ce în ce mai mult sub o dictatură globală, iar „guvernul român“ este o cârpă, în primul rând din cauza evreului Bogdan Aurescu şi a lui Iohannis. Voturile României şi ale Republicii Moldova la Eurovison au fost furate şi acordate de organizatorii păpuşari Ucrainei. România şi Moldova îşi acordaseră reciproc voturile maxime, dar acestea le-au fost furate şi acordate Ucrainei.
    Furtul voturilor începe să apară si în presă:
    https://www.ziuanews.ro/stiri/a-c-tigat-ucraina-finala-eurovision-prin-furt-voturile-rom-niei-i-moldovei-oferite-for-at-kievului-pres-1570303

    https://www.cotidianul.ro/scandal-dupa-eurovision-nereguli-la-jurizare/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.