CTP il face praf PĂMÂNT pe Florin Cîțu: Este RESPINGĂTOR. Asta face domnul Cîțu!

 

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu acuză că premierul Florin Cîțu are o atitudine nepotrivită atunci când abordează subiecte de interes public. Reacțiile lui Cîțu privind prețul pâinii, despre care premierul a spus că nu știe cât costă, sau moartea ursului Arthur, despre care Cîțu a spus că poate nu este cel mai mare urs din România, l-au făcut pe CTP să conchidă că premierul e lipsit de empatie.

„Domnul Cîțu nu gândește rău din punct de vedere economic. În schimb, comportamentul lui… Cîțu a ținut să comunice în spațiul public ca și cum el a pus restricțiile, el personal. De ce să facă asta? De ce nu a apelat la Parlament ca să își asume toată lumea decizia? Pentru că el este Superman.

La fel și problema cu pâinea. L-am văzut acum, din nou, încercând să justifice ce a spus atunci. Vai de mine, a dat din lac în puț. A spus că el a fost foarte sincer, că ar fi putut da un răspuns clasic cum fac politicienii <>. Băi tovule, nu te-a întrebat nimeni dacă ai fost sincer. Nu era vorba aici de sinceritate sau de ce tip de răspuns să dai.

Era vorba de competență și conștiință. Să știi cât costă o pâine standard, să știi cât costă țigările, chiar dacă nu sunt un produs esențial și chiar dacă tu nu fumezi. Dacă ești prim-ministru trebuie să ai toate lucrurile astea în minte în fiecare moment, pentru că te ocupi de cetățeni. Nu ți-a cerut nimeni să fii sincer, ți-a cerut să fii competent și să ai ceva conștiință și ceva empatie față de oamenii pe care îi guvernezi.

La început se află zicerea despre ursul Arthur, aia a fost inaugurarea. <>. Singurul cuvânt pe care pot să-l folosesc în legătură cu aceste atitudini ale domnului Cîțu este: respingător. Asta face domnul Cîțu, creează o reacție de respingere oamenilor, firească. Aceste acte de asta e pofta ce am poftit eu, facem așa că așa vreau eu. Domnul Cîțu e lipsit de orice empatie, parcă nu îi vede pe oamenii pe care îi guvernează, conform digi24.ro.

Sursa: stiripesurse.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu