CTP il face praf PĂMÂNT pe Florin Cîțu: Este RESPINGĂTOR. Asta face domnul Cîțu!

 

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu acuză că premierul Florin Cîțu are o atitudine nepotrivită atunci când abordează subiecte de interes public. Reacțiile lui Cîțu privind prețul pâinii, despre care premierul a spus că nu știe cât costă, sau moartea ursului Arthur, despre care Cîțu a spus că poate nu este cel mai mare urs din România, l-au făcut pe CTP să conchidă că premierul e lipsit de empatie.

„Domnul Cîțu nu gândește rău din punct de vedere economic. În schimb, comportamentul lui… Cîțu a ținut să comunice în spațiul public ca și cum el a pus restricțiile, el personal. De ce să facă asta? De ce nu a apelat la Parlament ca să își asume toată lumea decizia? Pentru că el este Superman.

Citiți și:  Lovitură DURA pentru Florin Cîțu! Mesajul lui Rareș Bogdan

La fel și problema cu pâinea. L-am văzut acum, din nou, încercând să justifice ce a spus atunci. Vai de mine, a dat din lac în puț. A spus că el a fost foarte sincer, că ar fi putut da un răspuns clasic cum fac politicienii <>. Băi tovule, nu te-a întrebat nimeni dacă ai fost sincer. Nu era vorba aici de sinceritate sau de ce tip de răspuns să dai.

Era vorba de competență și conștiință. Să știi cât costă o pâine standard, să știi cât costă țigările, chiar dacă nu sunt un produs esențial și chiar dacă tu nu fumezi. Dacă ești prim-ministru trebuie să ai toate lucrurile astea în minte în fiecare moment, pentru că te ocupi de cetățeni. Nu ți-a cerut nimeni să fii sincer, ți-a cerut să fii competent și să ai ceva conștiință și ceva empatie față de oamenii pe care îi guvernezi.

Citiți și:  Cîțu îl cheamă la RAPORT pe Ciucă în scandalul momentului

La început se află zicerea despre ursul Arthur, aia a fost inaugurarea. <>. Singurul cuvânt pe care pot să-l folosesc în legătură cu aceste atitudini ale domnului Cîțu este: respingător. Asta face domnul Cîțu, creează o reacție de respingere oamenilor, firească. Aceste acte de asta e pofta ce am poftit eu, facem așa că așa vreau eu. Domnul Cîțu e lipsit de orice empatie, parcă nu îi vede pe oamenii pe care îi guvernează, conform digi24.ro.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *