CTP, critici dure la adresa lui Ciolacu: „Tembelism. Mai degraba decat tradator de tara”.


Cristian Tudor Popescu (CTP) a declarat vineri la Digi24 că în opinia sa nu a existat, așa cum a acuzat Klaus Iohannis, nicio înțelegere între PSD și maghiari să vândă Ardealul, dar că președintele PSD și al Camerei Deputaților este „tembel”.

Întrebat ce crede că s-a întâmplat de fapt în Camera Deputaților când a trecut tacit legea de autonomie a Ținutului Secuiesc (lege respinsă definitiv în Senat), Cristian Tudor Popescu a declarat: „Tembelism. Mai degraba decat tradator de tara, dl Ciolacu este tembel. Nu e metaforic. Tembel inseamna o persoana delasatoare, nu inseamna neaparat ca este idiot. Tembel este ‘Lasa-ma sa te las’, un ins care amana mereu, un ins cu mintea odihnita. Pur si simplu nu si-a facut treaba, e mai nou in functie”.

„Nu (a fost o intelegere). Haideti sa gandim. Multi au zis ‘Bravo, Iohannis’. Asta inseamna sa-ti dai frau viscerelor si sa nu-ti folosesti partea asta de mai sus a corpului. Ce interes aveau acum PSD sa treaca acest proiect de lege?”, a mai declarat Cristian Tudor Popescu (CTP).

16 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU