CTP, atac TAIOS la Gica Hagi. Acesta NU STIA ca duminica au loc alegeri

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu (CTP) a scris un editorial tăios la adresa lui Gică Hagi, după ce antrenorul Viitorului a spus că nu știa că duminică sunt alegeri europarlamentare și că este mai degrabă preocupat de finala Cupei României, în care întâlnește Astra Giurgiu. Mai mult, CTP o laudă pe Simona Halep, cea care a răspuns chiar de la Paris reporterilor FANATIK că va face tot posibilul să meargă la scrutinul de duminică.

CTP îl face praf pe Hagi, după ce acesta a anunțat că nu știa de alegerile europarlamentare
„Gică Hagi ne spune cum că nu știa că mâine (n.r. duminică, 26 mai) sunt alegeri. Nici eu nu știam că Gică Hagi a jucat pentru naționala Malaeziei. Votul de mâine este pentru viitorul unei alte țări, numită România, care pe Gică nu-l interesează, el este antrenor la Viitorul și atât. „Regele” n-are treabă cu țara, el are treabă numai cu mingea și piciorul. Votul e cu mâna, e henț”, a fost reacția virulentă a lui Cristian Tudor Popescu, după ce Hagi a spus că nu știe că duminică au loc alegeri pentru europarlamentare.

Citiți și:  Cristian Tudor Popescu spune ca noul vicepresedinte SUA va fi solutia impotriva virusului Donald Trump. Kamala Harris are mama din India, tata negru din Jamaica, este maritata cu un evreu si este procuroare

„Asta nu-l împiedică să facă vorbire, indignat, despre falimentul sprijinirii sportului de către statul român. Dar nu se deranjează până la cabina de vot, ca să schimbe ceva, căci el muncește, ăia care găsesc timp să meargă la urne rezultă că sunt niște pierde-vară fără ocupație…”, a mai spus CTP, într-un editorial tăios semnat pe platforma republica.ro.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU