Sorin Oprescu, facut praf de Cristian Tudor Popescu: „A trăit cum a vrut, și-a bătut joc de prostimea din țară”

Gazetarul a vorbit recent despre plecarea lui Sorin Oprescu în Grecia și a spus că fostul primar general al Capitalei a trăit cum a vrut. „Dacă moare mâine”, spune CTP, înseamnă „că are o viață împlinită”.

CTP, despre fuga lui Oprescu în Grecia: „A trăit cum a vrut, și-a bătut joc de prostimea din țară”
Așadar, Cristian Tudor Popescu a analizat atât plecare lui Sorin Oprescu în Grecia, cât și cea a Elenei Udrea în Bulgaria. Astfel, gazetarul a subliniat că cei doi ar fi trebuit extrădați imediat de autoritățile din țările respective, deoarece „suntem state ale Uniunii Europene”.

„Am văzut acum pe ecranele patriei politicieni, ba chiar între ei unul de la PSD, europarlamentar, care a spus cât se poate de clar și de limpede: „condamnarea lui Oprescu este un scandal, nu poate fi condamnat un om care mi-a operat soacra și mama și l-a tratat pe Corneliu Coposu”. Prin urmare, „nu trebuie arestat”. Expressis verbis! Europarlamentar PSD, pot să vă spun și cum îl cheamă, dar nu are nicio relevanță, omul e un personaj insignifiant. Europarlamentar PSD, politician… Precum și jurnaliști vechi în branșă, pe ecrane, care tot așa: „Oprescu care a salvat vieți, care a operat-o pe socră-mea”… care a făcut, a dres. Să vedeți cum era apărat pe chestia asta”, declarat CTP la Digi24.

Citiți și:  Culisele arestarii lui Oprescu la Atena. Unde se pregatea sa plece/ foto

„Sorin Oprescu opera bine, cu mult talent”
De asemenea, gazetarul a spus că verbul „a opera” are „două sensuri în limba română” iar Sorin Oprescu „opera bine, cu mult talent.”

„Vasăzică, pe ce temei? Pe temeiul că era chirurg. Nu era cizmar, era chirurg și opera. Și dacă era chirurg și opera nu trebuie să ținem seama de faptul că el mai și „opera”. Că verbul ăsta are două sensuri în limba română. Operăm de ulcer și operăm la buzunare. E, domnul Oprescu opera.

Și opera bine, cu mult talent. (…) Domnul Oprescu, după părerea mea, cum am mai spus-o și în alte situații, este un învingător. Are 70 de ani, a făcut ce vrut sistemul muscular al domnului doctor cu naivii – ca să nu spun altfel – care l-au votat, și-a adunat banul, din ce ne spune hotărârea instanței – adică constituire de grup infracțional organizat, trafic de influență, spălare de bani, luare de mită și așa mai departe. Are 70 de ani, dacă moare mâine înseamnă că are o viață împlinită – a trăit cum a vrut, și-a bătut joc de prostimea din capitală și din țară, deci este un învingător.

Citiți și:  Dat in urmarire! Unde a fugit Sorin Oprescu. Ipotezele autoritatilor romane

Ce se mai întâmplă cu dânsul acolo, acum este cum spunea Osama bin Laden, nu știu să spun în arabă, dar spun în engleză: „You can’t do me any harm, because I’m living in extra life” – deci, n-aveți ce să-mi faceți pentru că trăiesc în extra viață. Adică ce am trăit până acum asta e, dacă mai trăiesc ceva e bonus. Așa și cu domnul Oprescu. E bonus acum! Dacă obține să fie eliberat acolo în Grecia, stă în penthouse-ul ăla în Glifada și… e bonus”, a conchis gazetarul.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *