GENERAL

CTP a luat foc: Este vorba despre o minciună neagră, asta este un fake news negru

cristian tudor popescu veste proasta pentru simona halep inainte de finala cu bertens 1000x600

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a condamnat în termeni duri gafa comisă de Cosmin Prelipceanu, care a prezentat un clip vechi de 14 ani, în care erau detaliate mai multe genuri muzicale, ca fiind propagandă rusească. Mai exact, Digi 24 a prezentat clipul ca fiind despre un tânăr care a decis să se înroleze în armata rusă. Traducerea era una greșită, iar spusele tânărului erau cu totul altele decât cele de pe post. Jurnalistul Cosmin Prelipceanu și-a cerut ulterior scuze.

“Este vorba despre o minciună neagră. Există gri, există mai multe trepte de gri în fake news. Ăsta este un fake news negru, nu are legătură nimic cu nimic. Nu preiei niciodată o știre fără o verifici. Cum să nu traduci ce se spune efectiv în limba de pe știre? Deci, acolo se vorbea rusă. Dacă vrei să dai o astfel de știre, tu trebuie să vezi, jurnalist profesionist… Eu întotdeauna mă duc și caut originalul, să văd cum sună în limba de origine, pentru că pot să apară traduceri care să deformeze”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Sursa: stiripesurse.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.