“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

CRUZIMEA SIONIȘTILOR care povestesc cum îi vor tortura pe palestinieni “Le vom frige testiculele în ulei de canola și-i vom forța să le mănânce”

#sionism #crime #razboi #israel #palestina #gaza

cruzime fara margini

Te apucă groaza, dar mai ales disprețul pentru oamenii care susțin regimul terorist din Israel

CRUZIMEA SIONIȘTILOR care povestesc cum îi vor tortura pe palestinieni “Le vom frige testiculele în ulei de canola și-i vom forța să le mănânce”

Ce urmează să citiți este halucinantul mesaj al consilierei Sarei Netanyahu. Această barbară ocupă o funcție oficială în aparatul de stat israelian și declarația ei reflectă poziția reală a sioniștilor:

Continuăm să spunem să terminăm cu Gaza, să terminăm cu Gaza, și cred că nu este suficient. Nu va calma furtuna de emoții, nu va stinge puterea furiei și a durerii pentru care nu poți găsi o soluție. De fiecare dată când sunt expus la un videoclip sau o fotografie care ilustrează grozăvia teribilă care s-a întâmplat în regiunile noastre, îmi imaginez cum FDI îi prinde pe toți teroriștii și rezidenții din Gaza care au participat la masacru, îi concentrează într-un singur loc și în direct, pentru ca întreaga națiune israeliană să vadă, îi ia unul câte unul îi corupe bine cu grăsime de porc și începe cu tortura.

Mai întâi îndepărtează unghiile de la mâini și picioare, apoi îndepărtează bucăți de piele din diferite zone ale corpului, încet încet și cu grijă pentru a nu provoca moartea cartilajelor, trebuie să sufere și să se chinuie mult timp.

După ce îl jupoaie pe mizerabil, îi taie organele genitale și îl lasă să vadă cum i se prăjesc testiculele în ulei de canola și îl lasă să le mănânce, și uite așa împrăștie încet și cu răbdare pe părți (avem mult timp). Păstrează limba până la capăt, ca să ne mulțumească cu țipetele sale, urechile ca să își audă propriile țipete și ochii ca să ne vadă zâmbind.

Ți se pare că sunt crudă? Spuneți-o fetelor violate, bebelușilor chelioși, băieților arși și soldaților noștri paralizați.

“Cel care îi compătimește pe cei cruzi are sfârșitul său de a fi crud cu cei milostivi”…

I.P.

Guvernul ascunde „migraţia inversă“

 

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.