fbpx
Filme Online Subtitrate

Cruella (2021) – film online subtitrat in limba romana

timthumb 15

Cruella (2021) – online subtitrat / 101 dalmațieni

“Cruella” (2021) este un film de aventură și comedie dramatică regizat de Craig Gillespie și produs de studioul Disney. Această producție reprezintă o reimaginare a originii celebrei personaje negative Cruella de Vil din clasicul “101 Dalmațieni”. Filmul aduce o perspectivă nouă asupra personajului, oferind o poveste captivantă și impresionantă în care se explorează întunecimea și creativitatea într-un mod inovator. În această recenzie, vom analiza elementele cheie ale filmului “Cruella” și impactul său asupra publicului.

Intriga și personaje:
“Cruella” ne introduce în viața tinerei Estella, care devine Cruella de Vil, o femeie excentrică, îndrăzneață și înzestrată cu o abilitate remarcabilă în modă. Filmul urmărește parcursul său de la o tânără orfană, în căutarea unui loc în lume, până la transformarea sa într-o icôna a modei și într-una dintre cele mai cunoscute personaje negative din universul Disney. Intriga este bine construită, oferind o poveste captivantă despre lupta pentru supraviețuire, trădare și descoperirea propriei identități.

Performanțe și regie:
Performanțele actorilor din “Cruella” sunt remarcabile. Emma Stone aduce un magnetism și o profunzime inegalabilă personajului Cruella de Vil, oferind o interpretare captivantă și plină de intensitate. Emma Thompson, în rolul Baronesei von Hellman, adaugă o notă de eleganță și rafinament, dând viață unui personaj cu o personalitate puternică și manipulatoare. Regia lui Craig Gillespie este impresionantă, capturând esența și atmosfera anilor ’70 din Londra, oferind imagini vizual impresionante și o coloană sonoră memorabilă.

Design de producție și costume:
Unul dintre punctele culminante ale filmului “Cruella” este designul de producție și costumele spectaculoase. Reconstituirea Londrei anilor ’70 este realizată cu atenție la detalii și creativitate, iar costumele extravagante și inovatoare ale personajelor evidențiază talentul și originalitatea lui Cruella de Vil în domeniul modei. Aceste aspecte adaugă o notă distinctivă filmului și îi conferă o estetică vizuală impresionantă.

Concluzie:
“Cruella” (2021) este o reimaginare captivantă și indrazneță a originii celebrei vilane Disney. Filmul se bucură de performanțe remarcabile ale actorilor, regie inspirată, design de producție impresionant și costume spectaculoase. În timp ce păstrează unele elemente familiare ale personajului Cruella de Vil, “Cruella” aduce o perspectivă nouă și o profunzime emoțională în povestea sa. Este un film ce merită văzut atât de fanii Disney, cât și de cei care apreciază o poveste captivantă și un spectacol vizual impresionant.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.