fbpx
ANALIZE

Criza refugiaţilor e de fapt o INVAZIE musulmană organizată!

resize

Dintr-o dată, ca din senin, sute de mii de musulmani din Africa de Nord şi Orientul Mijlociu iau cu asalt Europa. Se trece prin graniţele maritime ale Greciei, prin graniţa Macedoniei şi prin gardul lui V. Orban, la frontiera cu Serbia, ca prin brânză. Nimeni şi nimic nu poate opri valul acesta uriaş de imigranţi musulmani porniţi într-un exod ca în vremea marilor migraţii, când s-a luat cu asalt Imperiul Roman. De exemplu turiştii români, ca să treacă din Grecia prin Macedonia, aproape toţi dau şpagă la vameşi să nu fie controlaţi ca pe vremea comunismului şi să se poată întoarce acasă. Ei pun banii în talonul autoturismului la control. Dar sute de mii de imigranţi din Orientul Mijlociu trec de vamă sau graniţă pe la „vama cucului”, fără să-i întrebe nimeni de sănătate. Se aruncă de formă câteva grenade lacrimogene ca să nu se spună că nu fac nimic grănicerii. E ciudată aceasă masă uriaşă de imigranţi pornită din senin spre Europa. Vinovatul moral e politica externă americană din vremea „primăverii arabe”, care a înarmat gherilele islamiste pentru a introduce „democracy” în ţările conduse de dictatori laici. Valul de imigranţi care asaltează Europa este rodul politicii externe ale SUA, care a destabilizat Africa de Nord şi Orientul Mijlociu cu „primăvara arabă” şi au adus indirect la putere Statul Islamic şi gherilele islamiste. Toate aceste acţiuni americane au ca scop slăbirea puterii şi unităţii Uniunii Europene, aşa cum a fost afacerea Euromaidan din Ucraina, care a aruncat ţara în război, sărăcie şi subdezvoltare. Deja serviciile secrete europene nu mai pot să tacă şi să ţină ascunsă cauza acestui val de refugiaţi musulmani care vor schimba structura etnică şi religioasă a Uniunii Europene, accelerând musulmanizarea bătrânului continent. La televizor se văd reportaje cu refugiaţi musulmani scandând „Germany, Germany”, lucru care arată că ştiu bine ce fac şi ce urmăresc. Între refugiaţi, aşa zişi paşnici, se ascund luptătorii Statului Islamic care vor arunca Europa în aer. La vama Negru Vodă, dintre România şi Bulgaria, deja refugiaţii sirieni au ameninţat poliţiştii de frontieră români, care asistau ca nişte babe, cum ne ameninţau că ne aruncă în aer ţara şi vor ucide români. Poliţia în loc să-i aresteze s-au făcut că nu văd. Deja serviciile secrete austriece nu mai pot să tacă şi acuză public SUA şi fundaţiile finanţate de Soroş că organizează şi plătesc acest exod musulman în Europa ca să lovească în UE. Ziarul austriac InfoDirekt, apropiat armatei, a publicat recent un articol, pe baza unui raport al serviciilor de informații ale armatei (Österreichischen Abwehramts), conform căruia organizații neguvernamentale din SUA ar finanța traficul de imigranți către Europa. În special pe cel în care sunt aduși imigranți de pe coastele libiene spre Italia meridională.

Conform articolului publicat de ziarul austriac, serviciile secrete de la Viena estimează că pentru fiecare persoană care ajunge în Europa ca refugiat costul este mai mare de 3.000 de euro sau dolari, așa cum se spunea până acum în unele publicații. ”Cei care aduc refugiați în Europa cer sume exorbitante. Care pornesc de la 7.000 de euro și ajung până la 14.000 de euro, în funcție de zonele de unde se pleacă și de diversele organizații de traficanți. Dar imigranții care vor să fugă din țările lor sunt mult prea săraci pentru a da acești bani”, se spune în raport. Spionajul austriac ar avea informații că ”organizații din SUA au creat un model de co-finanțare și contribuie substanțial la costurile cerute de traficanți”. Ar fi vorba de ”aceleași organizații care, în 2013, au aruncat Ucraina în haos”, aluzie la acele ONG-uri americane, așa-numite ”umanitare” și ”pentru drepturile omului”. ONG-uri despre care, se știe foarte bine, au fost create de Departamentul de Stat al SUA sau direct de speculatorul și finanțatorul ”revoluțiilor portocalii” din fostele state sovietice, magnatul american de origine evreiască George Soros, părintele cunoscutei Human Rights Watch. Aceşti refugiaţi musulmani nu sunt chiar aşa săraci precum par. Unii dintre ei au zeci de mii de dolari la ei să plătească călăuzele. Românii nu pot trece în Schengen, deşi sunt cetăţeni europeni, dar islamiştii au culoar liber peste frontiere. Curios? De asemenea, nu înţeleg de ce aceşti refugiaţi musulmani nu emigrează în ţări arabe bogate ca Arabia Saudită, Dubai, Kuweit sau Emiratele Arabe Unite în care se pot integra mult mai uşor şi au aceeaşi religie. Nu! Ei doresc doar în Europa ca să le plătească statul ajutoare sociale că stau acasă să facă mulţi copii? E aici şi o supapă etnico-religioasă la criza seculară din Orientul Mijlociu şi deturnarea atenţiei spre Europa. Aşa se poate explica şi finanţările unor ong-uri americane pentru refugiaţii musulmani. În acest context consider că actualul val masiv de imigranţi din Africa de Nord şi Orientul Mijlociu nu e consecinţa unui crize umanitare, ci un exod bine organizat şi finanţat pentru o invazie musulmană a Uniunii Europene, care va duce la schimbarea structurii entice, religioase şi politice a bătrânului continent, chiar mai înainte de anul 2050, când a profeţit transformarea în Califat Islamic a Europei scriitorul francez Houellebecq. Autor: Ionut Tene, NapocaNews

CITESTE SI: Declarații HALUCINANTE ale unor imigranti: VOM ARUNCA ROMÂNIA ÎN AER, o vom rade de pe faţa Pământului

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

27 comentarii

 1. Nu sunt cu totul de acord cu ce scrieti,la razboaiele din Orientul Mijlociu au participat si trupe din Europa poate pe undeva asta e rasplata musulmanilor,parerea mea este ca nu trebuie sa ne batem joc de nici o religie din lumea asta si sa ne gandim ca suntem oameni indiferent de credinta iar in ceea ce priveste acea spaga de la granite sincer mie nu mi-au cerut cand m-am intors din vacanta care mi-am petrecut in Grecia.
  Nu stiu de unde aveti informatia ca romanii nu pot trece in spatiul Schengen.Curios….

 2. sunt de acord cu afirmatia ca e o invazie organizata. daca asa zisii imigranti fug de conflictele din tarile de origine de ce nu cer statut de refugiat? de ce vor sa devina cetateni? Arabii din sudul Libanului si din Iordania, dupa cateva generatii de cand au plecat din Israel inca se considera refugiati si cer tot felul de drepturi. Astia de ce se vor cetateni? pentru ca, asa cum e mentionat in articol, tot ce urmaresc de fapt musulmanii e sa cucereasca lumea , si sa traiasca pe banii altora. daca Europa nu ia atitudine acum, nu osa mai poata face nimic cand o sa realizeze ce se intampla de fapt. in 20 de ani, mormantul lui Stefan Cel Mare va fi demolat de musulmani ca toate monumetele istorice din teritoriile pe care le domina. La mecca, pe o raza de cativa kilometri in jurul pietrei lor, nu au voie decat mususlmani. De de in Europa ii lasam sa se apropie de , sau chiar sa intre in, biserici? Musulmanii inteleg numai dominarea prin forta asa ca solutia e impunerea regulilor noastre prin forta. conditia acceptarii lor in Europa ar trebui sa fie trecerea la crestinism si botezarea.

 3. Buna intrebare, De ce nu migreaza in tarile bogate cu aceeasi religie si obiceiuri ca ale lor.Cind te uiti la televizor ti se face mila de mame cu copii,vai mama lor dar apoi si daca nu esti initiat in ale politicii ,tot te intrebi "De ce vin in grupuri masive asa dintr-o data?"razboaiele de la ei nu sint de o saptamina.Clar este mai mult decit spun ei sau autoritatile.

  1. nu mai este nimeni in siguranta la ei acolo…nu mai exista autoritati care sa ii apere iar bandele organizate ISIS care taie si spanzura dupa bunul plac.
   ei sunt plecati de acasa de prin 2011 cand a inceput nebunia in Siria, majoritatea au stat prin tabere de refugiati din Turcia…pana cand Turcia nu a mai facut fata sa ii tina doar la ei asa ca le-a dat drumul sa se duca unde vor, asta explica valul de emigranti cu care se confrunta tarile europene (ex. grecia are problema asta de vreo 3 ani dar nu mai fac fata nici ei).
   Si asta e doar inceputul din pacate.

 4. IN CAZURI DE NECESITATE, ANUNTAT FIIND EXODUL DE MULTA VREME, SE MILITARIZEAZA FRONTIERA. DACA SE PUNE POPORUL IN PERICOL GUVERNUL CE TRBUIE SA FACA? ASTEPTAM INDICATII DE LA BERLIN? ORICUM, MINISTERUL APARARII+SERVICIILE+INTERNELE TREBUIE SA PLATEASCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Curios este faptul ca,daca ne vom uita cu atentie la cateva imagini cu acesti imigranti vom observa clar ca mai mult de 80% dintre ei sunt barbati,tineri, care par foarte bine hraniti si fericiti..nici pe departe nu arata a oameni sarmani fugiti din calea razboaielor…cred ca vin cu un scop precis in europa, din pacate…

  1. asta este parerea ta,dar sa fi vazut dupa 90 cum plecau romani afara si nu era razboi,iar in privinta hranei nici eu nu eram mort de foame si eram chiar bucuros intrun fel ca pot sa-mi fac un viitor mai bun afara.

   1. da dar nu treceai prin granite ca prin brînza cum te prindea in ani 90 faceai si puscarie asa ca nare rost e un plan bine gindit de musulmani . in vienna unde stau eu sunt peste tot numa biserici deai lor vrem noi sa construim una mumu nici o sansa deja cer sa se dea crucile jos din scoli ca ai deranjeaza asta e deja pe fata comanda niste musulmani in o tara crestina

 6. Daca americanii o dau sus si tare cu democratia si drepturile omului, cu toate ca ei sunt, cu siguranta papusarii acestui exod, si statele europene vizate tin conferinte si sfatuiri, cu negocieri severe in privinta acceptarii unor procente din aceste imense valuri de nefericiti, oare chiar sunt stapanii lumii, de ce nu l-e impune occidentul european preluarea unei responsabilitati a unei cauze creata chiar de ei, si nu de natura financiara, ci chiar directa de preluare sub custodia celebrei flamuri a libertatii soartele celor napastuiti!

 7. un singur lucru ramane de facut:tarile UE sa imbarcheze emigrantii(obligatoriu) in SUA…

 8. Mie mi se pare că acest exod este pregătit de Rusia care n-are ochi să vadă UE .

  1. DE acord cu tine. Putin sta in spatele acestor imigranti…… trebuia europa sa tot dea sanctiuni rusiei…. 🙂

 9. ISIS …ISIS …

  razboiul pornit de SUA in orient, in care a tirit si alte natiuni sub emblema NATO, a fost si ete unul de protejare a intereselor statului Israel in zona golfului, se nimicire a dusmanilor " traditionali " ai statului evreu, si pentru ca nu au putut s-o faca sub drapelul propriu, al tarilor NATO, au incercat cu armate private gen : BLACKWATER si mai apoi ACADEMY dar si acestea esuind, sa ales varianta unui stat fantoma ISIS, in care au fost strinse forte ale opozitiilor din tarile vizate, li-sa dat o "ideologie " bani si armament moderm, apropos , cum va explicti ca o tara membra NATO, Romania are in dotare 40 de masini usoare de lupta HUMVEE, IAR ISIS 180 DE BUCATI NOI-NOUTE ? sau cum va explicati ca o armata ISLAMICA (ISIS ), isi darima cu o violenta de nedescris monumente ANTICE , care atesta tocmai istoria si cultura lor ? si nu in ultimul rind , cum se face ca armata ISIS, omoara cu o cruzime de nedescris frati musulmani dar nu au tras nici un cartus impotriva vre-o unui evreu …???
  Și ..'” bomboana de pe coliva „, Nota de plata în urma distrugerii de către „ NATO „ a vieții politice-economice și sociale a tarilor Neprietene Israelului, o plătim noi, Europenii, prin sustinerea materiala a valurilor imense de refugiati…
  ( Nu îmi fac speranțe în impartirea intre Statele Europene ,echitabila a Emigrantilor, după nivelul lor de pregătire , studii și profesii ) PINA IN ACEST MOMENT , SUA , nu s-a arătat dornica sa primeasca Emigranti și nici să-i sustina material….

 10. Mda,se pare ca sfârsitul e mai aproape decat se pare.Cu siguranta ,e o invazie bine organizata;eI OARE AR AVEA MILA DE REFUGIATI EUROPENI.? sau ar omorî barbatii si din femei si copii ar face sclavi sexuali,asa cum fac de altfel cu cei care nu sunt de aceeasi religie cu ei.Mila?
  Repatriere,da.

 11. Mda… Bieții oameni își planifica sa moara in autocamioane închise sau pe bărci șubrede care încearcă sa traverseze marea… Celui care a scris articolul ii propun un stagiu de documentare la fata locului, cu un kalashnikov deținut de un soldat ISIS îndreptat spre ceafa-i. Speculații despre cum SUA își bagă picioarele in ea de Europă pe care absolut ca o vrea distrusă in așa fel incit o piața bogata de desfacere sa dispara(?!?) așteptăm la revenirea din stagiu. Bun așa?
  Cât despre comentarii, ia să ne uitam, cum se vede cu o jumătate de ochi ce se întîmplă unde ajung românii dacă e sa ne luam după presa si scandaluri. Bande organizate de jefuitori de bănci? Trafiking? Cerșetorie? Dacă ne uitam cu ambii ochi vedem si romanii de treaba care contribuie la progresul universal. Așa cum fac si alte natii. Nici mai bune, nici mai rele, ci diferite. Punct.

 12. Nu costurile costa!

  Ofensiva catre granitele altor religii ce mai devreme sau mai tirziu vor produce pagubele dezastrului lumii…
  Ajuta OM-ul dar de ce nu se ajuta ei, bogatii pe saracii lor, moscheea lor pe enoriasii lor… Unde este viziunea lor despre pace, unde este pacea ce vor sa o instaureze prin teroare in lume? Unde e Alah, unde e mila lui Alah?
  Credeti ca toti refugiatii-migranti sunt doritori de viata mai buna? Nu!, dupa parerea mea.
  Vorbesc fluent engleza, franceza, sunt pregatiti militar, au pregatire tehnica si etc., etc. …
  Siguranta "palmasului" de rind european dispare.
  Ar trebui sa fim mai reticienti, mult mai drastici, exigenti si selectivi in a accepta "indicatiunili" europene pe aceasta invazie controlata. Pe directivele U.Europene.

 13. care vreti musulmani araboi mergeti de luati ca nu va opreste nimeni. nu incercati sa imi impuneti asa ceva . urasc jegul islamist si basma , pardesiul si burqa. urasc scarbele parsive arabesti.

 14. e adevarat ce se scrie! vom asista in viitor la o situatie foarte grava! arabii vor sa-si impuna religia lor in lume conform coranului, iar prostii de la guvern, in cazul meu, guvernul francez, tolereaza criza. pana cand? ?? pana va fi prea tarziu.

 15. Ce prostie mare."aproape toți romanii dau șpagă la vama din Macedonia".Nici măcar talonul nu mi-au cerut.

 16. Ce prostie ai putut scrie cu șpagă romanilor la vama.mie nuci măcar talonul nu mi-au cerut.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.

%d blogeri au apreciat: