Cristoiu, scenariu INCREDIBIL Iohannis – Kovesi: EL STIA. Este DEVASTATOR!

Jurnalistul Ion Cristoiu a lansat un nou scenariu în ceea ce îi priveşte pe Klaus Iohannis şi Laura Codruța Kovesi, după victoria de la Bruxelles.

“Îmi daţi voie să fac un scenariu? Mai ţineţi minte cine s-a opus cu înverşunare revocării ei? Klaus Iohannis. Dacă el ştia? Nu vreau să fiu incoerent. Asemenea operaţii se pregătesc cu doi ani înainte. Pare că totul e o înscenare şi că revocarea ei a făcut parte din încărcarea ei… Forţele care o propulsează s-au gândit şi la voturi din LIBE, la manipularea democratică, adică a Parlamentului, manipularea presei.

Apropo de imagine! Din acest punct de vedere, cu atât mai mult în poporul român și Occident, este femeia care totuşi a ţinut piept şi Iohannis nu-l ţine. Cine mai câștigă urieșește? USR. Această bătălie de imagine nu îl afectează pe Dragnea cu nimic. Pe zona lui Iohannis este devastator. Orice om spune aşa: “Uite, mă, femeia aia, trestia… Se duce singură, se înscrie şi Iohannis, care era preşedinte, nu poate să îi ţină piept lui Dragnea. Ea săraca, singură, dată afară, fără SPP-ist, se duce singură la aeroport… Ea, cu toate astea, a triumfat la “turneul de la Bruxelles”, a spus Ion Cristoiu, în emisiunea “100 de minute”, de la Antena 3.

Citiți și:  Ludovic Orban rupe tăcerea: Iohannis va fi premier, într-o alianță cu PSD

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *