Cristoiu lansează o bombă de presă uriașă. Premierul României ar duce o viață dublă

Jurnalistul Ion Cristoiu a făcut un comentariu interesant, remarcând o anumită inadvertență. Premierul s-ar afla în conflict de interese, având o relație cu o activistă dintr-un ONG.

Premierul s-ar afla în conflict de interese, având o relație cu o activistă dintr-un ONG cunoscut.

Premierul Florin Cîțu se află deci în conflict de interese, a afirmat în editorialul său video de pe Youtube, jurnalistul și publicistul Ion Cristoiu.

Jurnalistul a comentat ironic și apariția inadecvată a prim-ministrului imediat după incendiul de la Matei Balș. „S-a dus să vadă dacă aveau nevoie de ceva. Adică ce, să le dea un furtun? O tâmpenie… La un asemenea dezastru, un demnitar, un primar, un oficial, un ministru se enervează. Trebuie neapărat să cadă capete, cum a fost cu Ponta (n.r. – după Colectiv)“.

Citiți și:  Ion Cristoiu explică eșecul lui Klaus Iohannis: 'Guvernul a devenit o echipă de vidanjori. Înțelepciunea Poporului român ne-a salvat de la Dictatura lui Klaus'

Cine este Elena Calistru, partenera premierului?

În presă au existat speculaţii cu privirea la viaţa amoroasă a oficialului. S-a vehiculat că iubita liberalului ar fi Elena Calistru, președintele și co-fondatorul asociației Funky Citizens. Într-o emisiune televizată, Eugen Teodorovici a numit-o pe Elena Calistru „doamna Cîțu”.

Elena Calistru este implicată, încă din 2008, în societatea civilă, iar relația celor doi este foarte discretă, arată EVZ. Ea este implicată în proiecte naţionale şi internaţionale legate de bună guvernare, transparenţă, politici fiscal-bugetare. Pe site-ul asociaţiei Funky Citizens apare descrierea sa: „Președinte, ONG-istă cu vechime de peste 10 ani, coordonatoare și liant al întregii echipe, poster pentru implicare civică și membru fondator al asociației”.

Citiți și:  Ion Cristoiu s-a simțit rău după doza de rapel a vaccinului. Cum se simte acum

Sursa: evz.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU