Cristoiu lansează o bombă de presă uriașă. Premierul României ar duce o viață dublă

Jurnalistul Ion Cristoiu a făcut un comentariu interesant, remarcând o anumită inadvertență. Premierul s-ar afla în conflict de interese, având o relație cu o activistă dintr-un ONG.

Premierul s-ar afla în conflict de interese, având o relație cu o activistă dintr-un ONG cunoscut.

Premierul Florin Cîțu se află deci în conflict de interese, a afirmat în editorialul său video de pe Youtube, jurnalistul și publicistul Ion Cristoiu.

Jurnalistul a comentat ironic și apariția inadecvată a prim-ministrului imediat după incendiul de la Matei Balș. „S-a dus să vadă dacă aveau nevoie de ceva. Adică ce, să le dea un furtun? O tâmpenie… La un asemenea dezastru, un demnitar, un primar, un oficial, un ministru se enervează. Trebuie neapărat să cadă capete, cum a fost cu Ponta (n.r. – după Colectiv)“.

Citiți și:  Analiza lui Cristoiu: „O Diversiune anti-AUR…”

Cine este Elena Calistru, partenera premierului?

În presă au existat speculaţii cu privirea la viaţa amoroasă a oficialului. S-a vehiculat că iubita liberalului ar fi Elena Calistru, președintele și co-fondatorul asociației Funky Citizens. Într-o emisiune televizată, Eugen Teodorovici a numit-o pe Elena Calistru „doamna Cîțu”.

Elena Calistru este implicată, încă din 2008, în societatea civilă, iar relația celor doi este foarte discretă, arată EVZ. Ea este implicată în proiecte naţionale şi internaţionale legate de bună guvernare, transparenţă, politici fiscal-bugetare. Pe site-ul asociaţiei Funky Citizens apare descrierea sa: „Președinte, ONG-istă cu vechime de peste 10 ani, coordonatoare și liant al întregii echipe, poster pentru implicare civică și membru fondator al asociației”.

Citiți și:  Se va introduce lockdown-ul planetar! Avertismentul fără precedent al unui faimos jurnalist

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *