Cristoiu, despre ieșirea lui Florin Cîțu: „Uitați-vă cât de învechit e. Este penibil”

Jurnalistul și publicistul Ion Cristoiu a declarat despre clipul de promovare a vaccinării cu Florin Cîțu în rol principal că face parte dintr-o campanie de alaindelonizare a premierului: ”O găselniță a unei echipe de campanie plătită cu bani grei, care, voluntar sau sau nu, ne arată care este valoarea numărul 1 a premierului României: să bea cafele cu prietenii”.

„Este într-o campanie de alaindelonizare, nu în sensul hainei ăleia (n.r. de blană cu guler alb, pe care a lansat-o actorul francez Alain Delon). Dacă ați observat, cred că a venit o echipă de campanie care îi ia banii cu duiumul, cred că pe rupte și e o campanie de actor frumușel în care, ați văzut clipul cu vaccinarea, e sinistru. Conținutul e idiot. Cum adică abia aștept să se termine pandemia ca să merg să beau o cafea cu prietenii? Păi abia aștept să se termine pandemia, nu știu, să vizitez cimitirul sau să-mi vizitez bunica.”

„Uitați-vă cât de învechit e. Păi se vede că joacă teatru. Putea să regizeze, el era pe acolo și l-a filmat. Uitați-vă cum face el… dacă ăsta ar juca într-un film, într-o telenovelă, îl dau afară după primul episod. Este penibil. Toată această prostie a lor cu găselnițe… Eu dacă eram în locul lui spuneam în felul următor, că el e neînsurat: mi-a fost dor să mă plimb cu cineva prin parc fără mască pentru dacă are mască nu știu dacă ăleia nu i-au căzut dinții. Era mai credibil. Nu te poți plimba prin parc la vârsta lui, cu mască.”

„Nu poți să o sorbi din priviri cu mască cu tot. Nu poți să spui că mori dacă nu te duci cu prietenii la cafea. Observați valorile lui. Valoarea lui numărul 1este să bea o cafea cu prietenii. Bănuiesc că el are o echipă de consilieri care îl mănâncă de bani și-i spune numai prostii (…) Astea sunt găselnițe. Nu au nicio legătură cu viața. Pleacă ăla din Găgești Deal să se vaccineze ca să iasă la o cafea cu prietenii?”, conform alephnews.ro.

Sursa: bugetul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!