Cristina Țopescu, hărțuită de un bărbat chiar înainte de a muri: ”Mă considera un nenorocit. Adevărul va ieși la iveală”

Medicul veterinar Valentin Istrate a vexplicat înregistrările-bombă care au apărut după moartea jurnalistei. Cristina Țopescu se plângea unui prieten că se simte hărțuită de Istrate.

Cristina Ţopescu i-a transmis cu câteva zile înainte să moară, un mesaj pe Whatsapp amicului ei, Marius Chircă. Ea se plângea de faptul că Valentin Istrate ar fi hărțuit-o, jurnalista plângându-se la apropiați de faptul că i-ar fi cerut mulți bani.

Bărbatul s-a apărat, susținând că el a ajutat-o, nicidecum nu i-ar fi vrut răul.

”Aș dori să fac anumite precizări. Aceste înregistrări sunt din 2018, se încearcă manipularea opiniei publice. Această înregistrare este din 2018, octombrie, noiembrie, decembrie. Are legătură cu mine, Dumnezeu s-o ierte. Am avut o relație profesională, am susținut-o, am ajutat-o pentru vaccinări și sterilizare. (…) Oamenii nu fac deplasări. Eu sunt medic veterinar și lucrez în cadrul unei asociații. Erau în jur de 10 animăluțe într-o curte părăsită. Noi am fost acolo, ne-am deplasat, avem și filmări. Le-am declarat și cu persoanele vătămate.

Eu i-am operat o parte din animale, nu puteam să răspund la telefon și să operez în același timp. Doamna se plângea. Era punctul ei de vedere. Normal că a apărut disputa între mine și dânsa. (…) Lucrurile s-au rezolvat. Că altceva vorbea și se întâmpla pe la spatele meu, nu e problema mea. (…) Din păcate, doamna Cristina Țopescu a picat în cealaltă extremă. Mă considera un nenorocit. Mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală. (…) În cazul doamnei Cristinei Țopescu, exagerați”, a spus Valentin Istrate pentru RTV.

Jurnalista Cristina Țopescu a murit – cum a fost găsită
Născută pe 4 iulie 1960 la Oradea, Cristina Țopescu a simțit din perioada copilăriei că locul ei este în mass-media, fiind prinsă de mică de mirajul televiziunii. În perioada 1970-1979 a apărut la numeroase emisiuni de copii și tineret.

Perioada cea mai grea a fost în momentul în care i-a fost interzis să mai intre în TVR din cauza dosarului familiei Țopescu (Cristian Țopescu căzuse în dizgratia regimului comunist, iar mama era plecată în Germania).

Trupul neînsuflețit al jurnalistei Cristina Țopescu ar fi existat în locuința din Otopeni de mai multe zile, chiar de la sfârșitul anului trecut. Anchetatorii au mai găsit în vila jurnalistei doi câini morți și alți patru în viață, în casă. Curtea casei era goală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.