CRIMINALUL PROCURORULUI PANAIT STRIGA HOTII: „Vă ascundeți în spatele victimelor ca să furați!” Atacul lui Ponta la PSD

Fostul premier și actualul lider al Pro România, Victor Ponta, a criticat declarațiile unui lider PSD cu privire la DNA și Legile Justiției. Acesta îi acuză pe membrii PSD că vor să modifice legile pentru a putea fura fără ca cineva să îi oprească.

Fostul premier și actualul lider al Pro România, Victor Ponta, a condamnat atitudinea membrilor PSD cu privire la justiție. Miercuri, în cadrul unei întâlniri cu membrii Pro România, Victor Ponta a criticat una din declarațiile lui Codrin Ștefănescu privind Legile Justiției, informează Realitatea TV.

„Aud măscăriciul favorit al televiziunilor spunând că „Ne-au fugărit procurorii, DNA”. Din câte știu, tu, bufonule, nu ai avut niciodată niciun dosar, nu îmi spune tu mie, care mi-am văzut mama la DNA, cum e cu fugăritul. Asta nu justifică să furați voi acum tot. Adică voi vă ascundeți în spatele victimelor ca să furați. Astea sunt lucrurile care mă supără, care mă mobilizează.”, a declarat Victor Ponta.

Citiți și:  Dragnea a EXPLODAT după reținerea jurnalistei Iosefina Pascal: Cenzură și poliție politică!

Nu este prima oară când Ponta l-a catalogat pe Codrin Ștefănescu drept bufon.

„Este nevoie de legile Justiţiei. Este nevoie de tot ceea ce am făcut noi, pentru că sunt primari, viceprimari, consilieri judeţeni, municipali hărţuiţi cu cătuşele ani de zile, în toată ţara, pentru tot felul de mizerii şi aberaţii. Tot ce înseamnă PSD nemernicii ăştia au vânat pas cu pas, bucăţică cu bucăţică. Nemernicii ăştia ne-au vânat cu cătuşele în mână, cu nişte legi făcute de Macovei, crezând că ne sperie”, a declarat Codrin Ștefănescu.

VEZI SI: Victor Ponta este asasinul procurorului Cristian Panait

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Citiți și:  Ce face Irina Tănase după despărțirea de Dragnea, înainte de Crăciun?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *