Criminalul Ion Iliescu, audiat în SECRET la Parchetul Militar in Dosarul Revolutiei

criminal-iliescu

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost audiat, în mare taină, la Parchetul Militar în Dosarul Revoluţiei. Surse spun că Ion Iliescu a petrecut mai multe ore în faţa procurorilor. Mai mult decât atât, după acest eveniment, petrecut săptămâna trecută, Iliescu a avut mai multe întâlniri cu foşti colaboratori, supravieţuitori ai evenimentelor tulburi din decembrie 1989. Iliescu n-a răspuns duminică invitaţiei de a participa la CExN al PSD unde au fost validaţi noii miniştri din Guvernul Ponta 4.

Tot săptămâna trecută, miercuri seara, Ion Iliescu a participat la o masă rotundă cu tema „25 de ani de libertate”, organizată de Institutul Revoluției Române din Decembrie 1989 (IRRD), la Institutul Cultural Român (ICR). Spre finalul dezbaterii, un tânăr, Alexandru Andrei, s-a ridicat, a desfăşurat un banner pe care era scris „Iliescu, judecat, pentru sângele vărsat” (scandare a protestelor anti-Iliescu din anii ’90), şi a apucat să-i strige fostului preşedinte că e un „criminal”, înainte de a fi imobilizat şi dus afară de oamenii de ordine.

Citiți și:  Cazul ofiţerului care şi-a executat camarazii la Revoluţia din '89. A fost graţiat de Iliescu după 5 luni de puşcărie

„Iliescu, judecat pentru sangele varsat! Unde e dosarul Revolutiei? Cine a tras in 21-22? Ai păcălit un sfert de veac un neam întreg. Criminalule! Au murit degeaba pentru tine! Daca nu vei fi judecat de noi, vei fi judecat de istorie şi de urmaii mei”, a spus tânărul, înainte de a fi dat afară.

Ion Iliescu a răspuns, strigând, că „este o manipulare” şi a avut nevoie de un pahar cu apă pentru a se linişti.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile