Criminalul Dincă nu mai are limite. Cuvinte grele în spatele ușilor închise

La Tribunalul Olt se desfășoară procesul în care Gheorghe Dincă, zis și „criminalul din Caracal”, este judecat pentru uciderea a două tinere. La proces nu au voie să participe decât patru rude de gradul unu al celor două fete ucise, dar de fiecare dată se lasă cu amenzi grele. Pe de altă parte, Gheorghe Dincă pare dintr-un film de groază.

La termenul din data de 11 mai 2022, Gheorghe Dincă a fost audiat de judecător în fața unor membri ai familiilor celor două victime, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, ambele eleve de liceu la momentul dispariției.

În spatele ușilor închise ale sălii de judecată s-au spus cuvinte grele. Potrivit Libertatea.ro, în momentul în care Dincă dădea declarații incredibile cu privire la faptul că una dintre fete ar fi consimțit să întrețină acte sexuale, mama acesteia a izbucnit.

„Iar judecătoarea, în loc să-l întrerupă, având în vedere că în sală se afla şi mama fetei, îl încuraja pe Dincă să vorbească şi-i cerea detalii”, spune una dintre cele patru persoane care au voie să asiste la proces. De frica amenzilor pe care deja le-au primit de la judecătorul de cauză, nimeni nu mai vrea să vorbească în public.

Citiți și:  Cutremur total în cazul Caracal! Rasturnare de situatie: Gheorghe Dincă, declaratii SOCANTE despre Luiza Melencu

Mama Alexandrei: „Nu mai suport să aud minciunile”
La termenul din 11 mai 2022, judecătorul a întocmit o încheiere de ședință care conține toate amănuntele. Dincă relata faptul că cele două tinere ar fi acceptat să întrețină cu el acte sexuale. În fața acestei declarații, Tudorița Măceșanu, mama Alexandrei a izbucnit.

Judecătoarea: Cine vorbeşte?

Mama Alexandrei: Eu, pentru că nu mai suport să aud minciunile pe care le spune! Cum poate să spună aşa ceva?

Judecătoarea: Fac apel la calm. Aceasta este declaraţia inculpatului şi sunt obligată să o consemnez.

Avocata Carmen Obîrşanu, avocata rudelor Luizei Melencu, i-a cerut judecătoarei să cenzurere declarațiile lui Dincă atunci când acesta „face derapaje, în timpul audierii”, deoarece „instanţa e obligată să îl readucă la obiect. În măsura în care dumneavoastră îl încurajaţi, acesta detaliază aspecte care îi fac rău mamei Alexandrei”.

Citiți și:  ULTIMA ORA. Dincă, declarații șocante: un simulacru de proces

Dosarul Caracal. Cuvinte grele pentru judecătoare
Rudele celor două tinere ucise fac față cu greu momentelor de la proces. Mătuşa Luizei Melencu s-a răstit la Dincă: „Bătu-l-ar Dumnezeu să-l bată! Scârba! N-ai şi tu copii? Fii al dracu’ să fii!”.

Bunicul Luizei, Stelian Iordache, i-a strigat judecătoarei acuzații grele. „Eşti o coruptă! Ai luat bani de la ei!”, citează Libertatea.ro.

La acel moment, judecătorul i-a cerut jandarmului să le scoată afară pe cele trei persoane, care au fost amendate cu amendă judiciară de 500 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.