Criminalul din Caracal a început să vorbească despre Alexandra. A povestit ce s-a întâmplat după ce a luat-o la ocazie

Gheorghe Dincă, ucigașul din Caracal, le-a făcut noi dezvăluiri procurorilor DIICOT, în cadrul audierilor de sâmbătă. Bărbatul de 66 de ani a povestit ce s-a întâmplat în maşină, după ce a luat-o pe Alexandra Măceşanu la ocazie.

Potrivit unor surse din anchetă, Gheorghe Dincă le-a spus procurorilor că, odată ce a oprit să o ia pe Alexandra Măceaşnu la „ia-mă nene”, i-a spus fetei să se aşeze pe bancheta din spate, motivând că locul din faţă este ocupat cu diverse lucruri.

„Am vorbit cu ea pe drum și mi s-a părut ușuratică. Pe drum am întrebat-o dacă cunoaște fete care se ocupă cu prestații sexuale pe bani”, a declarat Dincă în timpul audierilor.

Bărbatul i-ar fi aruncat bani, însă copila i-a spus că este virgină.

I-a tras câteva palme, apoi a legat-o cu mâinile la spate

Atunci a fost momentul în care a oprit maşina, i-a tras câteva palme şi a legat-o cu mâinile la spate. Apoi, i-a aruncat telefonul din mers.

Sâmbătă, DIICOT a anunţat oficial că probele preluate din curtea lui Gheorghe Dincă conţin ADN-ul Alexandrei Măceşanu, adolescenta de 15 ani dispărută în 24 iulie.

Procurorii au transmis că Gheorghe Dincă este cercetat şi pentru omor calificat şi anunţă că sunt continuate cerecetările la domiciliul acestuia.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu