Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NATIONALSTIRI

Criminalul din Braşov care şi-a ucis copiii şi soţia în somn nu vrea închisoare pe viaţă

szs

Florin Buliga, criminalul din Braşov care şi-a ucis anul trecut soţia şi cei doi copii, a atacat cu apel sentinţa de închisoare pe viaţă dată de Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov.

Florin Buliga a fost condamnat la închisoare pe viață în data de 14 februarie și a avut drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei minutei.

Bărbatul a atacat sentinţa, astfel că dosarul va ajunge la Curtea de Apel Brașov, scrie presa locală.

În ziua condamnării, Florin Buliga nu a fost adus în faţa judecătorilor ci a aşteptat pedeapsa în penitenciarul din Codlea.

Pedeapsa în acest dosar a fost contopită cu cea de 1 an de închisoare primită la Tribunalul Brașov, pentru deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu. Pe latură civilă, inculpatul ar avea să le achite daune morale de câte 75.000 de euro socrilor săi și 45.000 de euro cumnatei sale.

Ca pedeapsă accesorie, inculpatul ar urma să aibă interzise mai multe drepturi, inclusiv de a purta armă și de a conduce autoturisme, pe o durată de 2 ani de la eliberare (n.r. în cazul în care ar fi eliberat condiționat).

Instanța a menținut măsura arestării preventive (dat fiind faptul că nu este pronunțare defintiivă) și obligarea la tratament medical până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol.

Se menține și sechestrul imobiliar asupra jumătății sale de apartament în care locuia cu familia, pe strada Stejarului din municipiul Brașov și măsura asiguratorie a popririi instituită asupra conturilor sale bancare.

Florin Mircea Buliga şi-a ucis familia în noaptea de 26 spre 27 martie 2018. Femeia avea 42 de ani, iar copiii numai 18, respectiv, 13 ani. Criminalul a spus că uciderea lor i-a ajutat de fapt, fiind acum într-o lume mai bună.

El a spus în cadrul anchetei că a mers la Mănăstirea Şinca Veche, unde s-a rugat şi a participat la o prelegere ţinută de o măicuţă, care prezenta mănăstirea unor turişti.

Pe drumul spre Braşov, bărbatul spune că a avut o revelaţie şi a conştientizat păcate comise de el, motiv pentru care ar fi vrut să-şi ia viaţa. Cu ajutorul unui cuţit pe care îl avea asupra sa, el susţine că a încercat să se înjunghie în inimă, dar anchetatorii spun că rana produsă a fost una superficială.

Bărbatul a ajuns acasă, iar prima persoană pe care a omorât-o a fost soţia sa. Femeia adormise pe o masă de masaj, iar bărbatul a înjunghiat-o în inimă.

La jumătate de oră după comiterea faptei, acasă a venit fata lui, în vârstă de 18 ani. El a stat de vorbă cu ea, fără a-i spune însă ce făcuse, iar la un moment dat fata a mers în camera ei şi s-a culcat. Apoi, bărbatul a mers şi a înjunghiat-o în inimă cu acelaşi cuţit cu care el ar fi încercat să se sinucidă.

Ultima victimă a fost băiatul său, de 13 ani.

Bărbatul a mers în camera acestuia şi l-a înjunghiat în inimă.

El a povestit anchetatorilor că prin aceste fapte ar fi făcut un bine membrilor familiei sale, considerând că lumea este nedreaptă, iar soţia şi copiii săi se află acum într-o lume mai bună şi sunt liniştiţi.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.