CRIMINALII DE JANDARMI APROAPE CA AU UCIS IN BATAIE UN BARBAT LA FOCSANI! Jandarmii neagă incidentul şi spun că au procedat conform legii. VIDEO SCONAT

batut-de-jandarmi

Un simpatizant al PNL Vrancea a ajuns duminică, 30 octombrie, la spital după ce spune că a fost bumbăcit de jandarmi pentru că oferea materiale informative cu premierul Dacian Cioloş, transmite Adevarul.ro.

Mai mulţi membri PNL Vrancea, alături de candidaţii la alegerile parlamentare din Vrancea, au desfăşurat duminică o acţiune de informare în zona Obor din Focşani, unde are loc tradiţionalul târg duminical.

Ei au distribuit pliante în care era menţionat sprijinul PNL pentru Dacian Cioloş, care promovează proiectul România100.

Membrii PNL au fost legitimaţi şi li s-a solicitat să-i urmeze pe jandarmi într-o zonă a pieţei în care era parcată maşina de intervenţie.

„Unul dintre tinerii liberali din echipa PNL, tânăr în vârstă de 37 de ani, absolvent a două facultăţi, a fost agresat de jandarmi, încătuşat şi urcat în duba cu care oamenii legii veniseră la faţa locului. Totul, fără motiv”, au precizat reprezentanţii PNL.

Tânărul a fost încătuşat şi dus la sediul Jandarmeriei, apoi preluat de o ambulanţă şi transportat la Urgenţe după ce a solicitat sprijin medical. El ne-a declarat că a fost agresat în duba poliţiei.

“M-au luat dintr-o dată. Eu am vrut să văd cine mă legitimează, dar m-a luat şi mi-a spus că îmi arată el cine este. Mi-a pus cătuşe, m-a lovit foarte puternic în ficat şi în zona capului. I-am rugat să cheme o salvare, dar nu au făcut-o. Eu am tensiunea foarte mare, am şi probleme cu stomacul”, spune Daniel Diaconu, victima agresiunii.

Jandarmii neagă incidentul şi spun că au procedat conform legii.

“În urma solicitării de legitimare adresată grupului de persoane, un singur bărbat din grup a refuzat cu vehemenţă să îşi decline identitatea şi a manifestat un comportament agresiv, adresând în mod repetat cuvinte şi expresii jignitoare la adresa forţelor de ordine. Jandarmii i-au precizat bărbatului că refuzul de a se legitima constituie contravenţie, faptă ce presupune conducerea acestuia la sediul unităţii în vederea stabilirii identităţii şi sancţionarea conform legii. Ca urmare a refuzului vehement al bărbatului de a se legitima şi a continuării manifestării în acelaşi mod, forţele de ordine l-au imobilizat, iar ulterior l-au condus la sediul unităţii, unde i s-a stabilit identitatea şi a fost sancţionat contravenţional cu suma de 300 lei pentru refuzul de legitimare şi adresarea de expresii jignitoare”, au precizat reprezentanţii Jandarmeriei Vrancea.

Potrivit acestora, acelaşi tânăr a mai fost sancţionat anterior de către Jandarmeria Vrancea în anii 2013 şi 2014, pentru “provocarea de scandal, ameninţări şi expresii jignitoare”.

2 comments

  1. E hai..o laba trista,pornit pe scandal..Asta are doua facultati? de ce nu trei..si cateva doctorate ceva..Ami taiati dracu din minciuna..ca a ingetat apa inainte de terme..Un cacat ce a refuzat sa se legitimeze..probabil sa si opus..si a primit clar..fix ce merita..Daca tinem cont si de antecedente..trebuia batut mai serios..

  2. ia uitati, asta e tanarul liberal cu 2 facultati… hal de om care isi etaleaza barbatia…..

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *