Criminali în Protecția Animalelor: Familia ISTRATE (partea a 2a)

Continuam seria de articole despre Emanuel Valentin Istrate alias ucigasul câinilor.

EPISODUL FUNDULEA
Episodul Barcea se incheie cu moartea prin infometare si tortura al unui nr. de aproximativ 600 de caini si salvarea unui numar de 115, alti 180 caini au ajuns la alt hoarder al cainilor, Sorin Constantin.

Crimele din adapostul Fundulea

La sfarsitul anului 2018 DSVSA Calarasi efectueaza un control si constata neconformitati privind asigurarea surselor de apa, spatiilor pentru colectare dejectii, privind procedura, sala eutanasie si depozitare cadavre, lipsa microcipuri si se dispune ordonanta de suspendare temporara a activitatii in data de 23.11.2018.

In data de 15.02.2019 acelasi DSVSA Calarasi interzice activitatea de adapostire caini fara stapan de catre unitatea ASPA IVETS la punctul de lucru din orasul Fundulea si se aplica acestuia o amenda in cuantum de 2000 de lei, control ce demonstreaza clar neregulile comise de familia Istrate.

Pentru o eutanasie familia Istrate incaseaza de la pimarii 350 de lei. Pentru capturare si gazduirea cainilor 14 zile in adapostul de la Fundulea tot 350 de lei. Pentru procedurile de „revendicare si adoptie” (uneori pentru a-si recupera cainii luati de Istrate, oamenii parcurg si sute de km) se platea o taxa de revendicare de 250 de lei.

De unde provin acesti bani?
Din buzunarele oamenilor. Cu 10 lei/ locuitor taxa de hingherit ii taxeaza primarii pe contribuabili pentru a-i plati lui Istrate caine prins transportat sute de km, infometat si tinut in propriile dejectii si in final omorat in chinuri. Este cunoscut ca programul de vizitare al adapostului din Fundulea era de Luni pana Vineri intre 10:00-14:00, perioada in care nu era nimeni, iubitorii de animale ce doreau revendicarea cainilor fiind supusi unor umilinte greu de imaginat de catre angajatii ASPA IVETS.

Astfel, conform adreselor in perioada 2018-2019, 4189 caini din care 313 eutanasiati in acte, 1194 adoptati si 359 caini transferati catre adapost animal resort by ASPA IVETS. Daca facem o socoteala simpla lipsesc 2323 caini.


Acesti 2323 caini avem convingerea ferma probata prin foto-video ca au murit in chinuri groaznice suportand torturi de neimaginat, cunoscut fiind faptul ca asa-zisul medic Istrate a predat caini pentru diverse experimente, el insusi facand experimente.

Va urma.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație