Criminal la 16 ani. Și-a îmbrățișat și consolat prietenul după ce i-a omorât mama

Dillon Jay, un adolescent din Kansas a fost devastat când a aflat că cel mai bun prieten este acuzat că i-a ucis mama, aceeași persoană care a încercat să-l consoleze a doua zi după atac.

Dillon Jay, 16 ani, și-a descoperit mama, Hester Workman, 48 de ani, moartă în casa lor din Topeka, când s-a întors acasă, pe data de 24 aprilie, și a sunat la poliție. Prietenul lui cel mai bun, Amadeus Courage Ballou-Meyer, tot de 16 ani, a venit atunci ca să-l consoleze și încurajeze pe Dillon după tragedie.

„Mi-a spus că nu-și poate imagina cum este să pierzi un părinte”
„M-a îmbrățișat și mi-a spus că nu-și poate imagina cum este să pierzi un părinte”, a declarat Dillon pentru KSNT, citat de Independent.

Însă, câteva zile mai târziu, în timp ce se uita la filmările camerelor de securitate din ziua crimei, Dillon Jay l-a văzut pe Ballou-Meyer ieșind din casa lui cu o bată de baseball în mână.

„Omul ăsta a venit la mine acasă trei zile pe săptămână, luni de zile la rând”, și-a descris Dillon relația cu principalul suspect.

„Mama a muncit din greu pentru mine și sora mea în fiecare zi și cred că nu am apreciat asta până nu am mai putut”, a spus el.

Vecinii au vorbit și despre șocul lor la o crimă brutală care a avut loc în zona lor.

„Topeka nu este un oraș uriaș, dar este un oraș suficient de mare până acolo unde se întâmplă ceva și vezi lucruri la știri și te gândești„ wow, asta e sălbatic că s-a întâmplat în Topeka ”, a spus o vecină a familiei Jay.

Un fond colectiv, care a strâns peste 2.000 de dolari, a fost creat de David Jay pentru eșecul financiar cauzat de pierderea doamnei Workman.

Amadeus Courage Ballou-Meyer a fost arestat și acuzat de crimă. Avocatul lui a cerut să fie cercetat în stare de libertate, pe motiv că ar avea probleme de sănătate mintală, însă procurorii s-au opus, iar judecătorul Darian Dernovish s-a pronunțat în favoarea acuzării.

Ballou-Meyer va fi judecat ca adult și va avea următoarea audiere pe data de 28 iunie, scrie Digi24.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!