CRIMINAL in SERIE arestat pe stradă în Romania. Britanicul, printre cei mai căutaţi fugari din Europa

Un bărbat căutat pentru crimă a fost arestat pe stradă, în Cluj-Napoca, sâmbătă seara, 23 martie. Britanicul Shane O’Brien se afla pe lista Interpol.

Shane O’Brien este unul dintre cei mai căutați criminali din Europa. Suspectul a fost prins sâmbătă după-amiază, într-o operațiune a poliției, pe Bulevardul Ferdinand din Cluj – Napoca. Potrivit anchetatorilor, este vorba despre un tânăr 31 de ani din Londra, căutat pentru mai multe crime. În jurul orei 16.00, el a fost oprit de polițiștii din Cluj și avea asupra sa acte de identitate false, potrivit IGPR.

„Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române”, transmit polițiștii. Pe numele britanicului exista un mandat european de arestare. În operațiunea de capturare au participat polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. „La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj”, mai spun polițiștii.

Cine este individul prins la Cluj

Shane O’Brien este căutat în Marea Britanie pentru o crimă teribilă comisă în 2015. Atunci, a ucis un tânăr de 21 de ani într-un bar din vestul Londrei. L-a înjunghiat cu un cuțit, aparent fără motiv. Shane O’Brien a reușit să se ascundă aproape 4 ani. Pe capul său a fost emisă o recompensă de 50 de mii de lire în Marea Britanie. El se afla pe lista Europol a celor mai căutați fugari, dar, de asemenea, era căutat și de Interpol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.