CRIMINAL EXTREM DE PERICULOS, liber în Bucureşti. Poliţiştii fac un apel la populaţie pentru prinderea lui

Poliţiştii au lansat un apel către populaţie pentru identificare şi prinderea unui criminal periculos, aflat în libertate, în Bucureşti.

Bărbatul, care pare a fi un tânăr cu vârsta de aproximativ 18 – 25 de ani, a fost surprins la scurt timp după ce a comis oribila crimă, fiind filmat în timp ce ascunde un cuţit în haină.

Totul s-a întâmplat, la începutul lunii decembrie a anului trecut, pe Aleea Diham din Sectorul 2 al Capitalei.

Criminalul periculos a fost filmat de camerele de supraveghere în timp ce cumpără băuturi alcoolice, având capul acoperit cu gluga unei geci, iar apoi în timp ce intră în scara unui bloc, împreună cu un alt bărbat.

În respectivul apartament, criminalul l-a înjunghiat pe un bărbat de mai multe ori, până ce acesta şi-a dat ultima suflare.

Poliţia, apel către populaţie pentru prinderea criminalului

Poliţiştii au lansat un apel către populaţie pentru identificarea şi prinderea criminalului periculos, care se află în libertate, pe străzile din Bucureşti.

‘În dimineaţa de 3 decembrie 2018, Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB a fost sesizat cu privire la faptul că într-o locuinţă din Sectorul 2, a fost descoperit un bărbat decedat ce prezenta mai multe plăgi, posibil produse cu un cuţit.

În ziua de 3 decembrie, a fost efectuată cercetarea la faţa locului de către procurori criminalişti din cadrul PTB şi ofiţeri din cadrul Serviciului Omoruri, context în care a fost dispusă şi efectuarea unei autopsii medico-legale de către INML. Ulterior, au fost audiate numeroase persoane în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs agresiunea.

De asemenea, au fost vizionate imagini surprinse de camerele de supraveghere video din zona locuinţei victimei, precum şi din zonele frecventate de aceasta în zilele anterioare.

În urma analizării acestor imagini, a rezultat că principalul suspect în această cauză este un bărbat în vârstă de aproximativ 18-25 de ani, care apare în imaginile menţionate în compania victimei, în perioada critică.

Prezentăm cadre surprinse de camerele de supraveghere video şi pentru identificarea bărbatului facem apel la cei care îl recunosc în imagini, să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de Poliţie’, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *