CRIMELE DIN CARACAL – DEZVĂLUIRI ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE

Cazul din Caracal, unde Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu au fost răpite și, posibil, ucise de Gheorghe Dincă, a scos la iveală și alte orori petrecute în România de-a lungul timpului.

În ziua în care Gheorghe Dincă spune că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, la numai 50 de km de Caracal erau descinderi la un clan mafiot implicat în trafic de carne vie, scrie libertatea.ro.

Ancheta a început după ce în America și Mexic au fost vândute tinere romance contra sumei de 2.000 de euro.

DIICOT București a anunțat că a descins în Bănie și a capturat cinci hoți de carduri și traficanți de persoane, transportate peste granița Mexic – SUA.

Conform Homeland Security, bandele din Oltenia și-au implantat pe teritoriul Americii extinse rețele infracționale, care le-au trimis sume imense capilor din România. ”Făceam și 20 de milioane de dolari pe lună”, a mărturisit procurorilor un om din bandă, denunțător al rețelei ”Rechinului”. Grosul sumelor venea din copierea cardurilor, dar numeroase alte infracțiuni au consolidat crima organizată sub ochii autorităților românești.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.