Crimele de la Onesti. Dezvăluirea care aruncă în aer Poliția Română

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu face pe SpotMedia.ro o dezvăluire care aruncă în aer Poliția Română.

„Cazul Onești a creat o imensă emoție publică. Un pensionar furios a ucis doi oameni absolut nevinovați după o operațiune lamentabilă a poliției. Ecranele au stat galbene zile întregi, au fost declanșate anchete.

Rezultatul? Trei chestori, în frunte cu împuternicitul la conducerea Poliției române au ieșit la presă cu principalul scop să convingă lumea că IGPR a fost dezinformat, nu a știut, nu avea de unde să știe. Centrul imaculat care nici măcar la televizor nu se uita. Vina este exclusiv la nivelul poliției din Onești și a IPJ Bacău. Doar cei mai mici sunt ceva mai afectați.

Citiți și:  Ioana Ene Dogioiu pune punctul pe i într-un subiect controversat

În schimb, șeful IPJ Bacău a ajuns director adjunct al Direcției de management strategic și suport informațional din IGPR, pentru că un chestor nu putea primi o poziție inferioară.

Iar adjunctul IPJ Bacău s-a întoars șef la Poliția Bacău, post pe care era titular prin concurs. Surse din poliție spun că au fost protejați pentru a nu mărturisi cui au cerut trupe SIAS la IGPR și cine a refuzat să le trimită.

Și gata, s-a rezolvat.

Dl chestor general și universal, Bogdan Despescu, secretarul de stat responsabil pentru haosul din poliție este încă pe locul său, deși noul ministru face trei luni de când e funcție.

Citiți și:  Nicușor Dan, o mare țeapă?

IGPR tot nu are un șef titular, fiind condus tot de dl Mirițescu, pudelul dlui Despescu, iar Poliția Română rămâne mai ineficientă decât vânzătoarea din benzinărie care a răpus singură trei hoți înarmați.”, dezvăluie jurnalista pe SpotMedia.ro.

Sursa: comisarul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!