fbpx
NATIONALSTIRI

CRIMA XENOFOBA: Dublă crimă la Satu Mare. Două femei din Bârsău, ucise în casă de doi unguri care le-au BATUT PANA LA MOARTE pentru ca erau romance!

crsm

DUBLA CRIMA XENOFOBA LA SATU MARE COMISA DE DOI UNGURI:

Două femei din Bârsău au fost găsite decedate în casa uneia dintre ele. Cele două femei erau vecine şi au fost bătute până la moarte de doi unguri, care apoi au fugit.

Un echipaj de Poliţie a acţionat în timp record, iar autorii au fost prinşi. Din primele informaţii este vorba despre doi cetăţeni maghiari, din Debrecen.

Din informatiile venite de la martori, motivul crimei a fost acela ca femeile erau romance, faptele criminale fiind comise din ura de cei doi unguri.

Două femei au fost ucise în casă, de doi unguri

Două femei din Satu Mare, în vârstă de 53 şi respectiv 65 de ani, au fost găsite moarte în casa uneia dintre ele, cu urme de violenţă pe corp. Imediat, autorităţile au demarat activităţile specifice şi au identificat două persoane, cetăţeni maghiari, autori ai dublei crime.

Cei doi unguri sunt din Debrecen.

Momentan autorităţile nu cunosc mobilul crimei, însă ancheta este în plină desfăşurare, cei doi fiind reţinuţi şi audiaţi în legătură cu fata lor.

VEZI VIDEO DE LA LOCUP FAPTEI. CLICK AICI.

Vezi: Mihai Eminescu despre UNGURI: „Ei nu sunt competenţi să ne dea nimic; şi de ne-ar da, e datoria noastră ca de la ei să nu primim noi nimic”

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.