Crimă teribilă în Bucureşti! Agresorul e încă pe strazi

O femeie în vârstă de numai 23 de ani a murit, marţi, în Capitală, după ce a fost înjunghiată, fără milă, de către concubinul ei. Bărbatul a fugit, are în continuare cuţitul la el şi este căutat acum de poliţişti în tot Bucureştiul.

Crimă teribilă, marţi, în Bucureşti! Un bărbat şi-a înjunghiat iubita, chiar în locuinţa celor doi. Tânăra în vârstă de 23 de ani a murit din cauza rănilor, în ciuda eforturilor medicilor.

Bărbatul ar fi recidivist, spun surse din anchetăSursa
La momentul agresiunii, în casă se afla şi un minor de 4 ani, relatează Antena 3. Nu se ştie deocamdată dacă este vorba despre copilul celor doi.

Bărbatul se pare că este recidivist: el a mai avut probleme cu legea și a fost închis, în trecut, pentru furt calificat, spun surse apropiate de această anchetă.

Femeia înjunghiată prezenta multiple plăgi în zona toracelui, avea bărbia tăiata și plăgi la nivelul capului. Aceasta nu a răspuns la manevrele de resuscitare, medicii declarând decesul cu scurt timp în urmă.

Din imaginile prezentate de la faţa locului, totul pare să fi avut loc în Sectorul 6, pe Strada Dreptăţii.

S-a dat alerta în Capitală! Agresorul este în libertate şi are cuţitul la el
Agresorul a fugit de la faţa locului şi este în prezent căutat de către poliţişti. Oamenii legii au dat alerta în Bucureşti, având în vedere că bărbatul recidivist se plimbă pe străzi, având la el cuţitul cu care a înjunghiat-o pe concubina sa, mai scrie antena3.ro.

Poliţia Capitalei a emis următorul comunicat cu privire la acest teribil incident:

“Astăzi, prin apel 112, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 23 de ani, a fost agresată, în locuință, de către concubinul ei.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, precum și echipaj de prim ajutor. Femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni și în pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul.

La fața locului cercetările sunt efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiști ai Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt.

De asemenea, sunt efectuate verificări în vederea depistării bărbatului.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.”

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!