CRIMA SOCANTA: Pompier BATUT PANA LA MOARTE la Targul Crăciun. 7 migranti arestați

Șapte tineri au fost arestați în orașul bavarez Augsburg în urma unei bătăi brutale la Targul de Crăciun a orașului, care s-a lăsat cu uciderea unui pompier.

Crima s-a produs nu departe de Targul de Crăciun după ce pompierul Roland S., în vârstă de 49 de ani, împreună cu soția sa și un alt cuplu s-au certat cu Halid S., o tânără de 17 ani, cu un turco-libanez și grupul sau de șase prieteni, relatează Spiegel Online.

Grupul de tineri, între 17 și 20 de ani, a înconjurat apoi bărbatul și l-a bătut atât de rău încât a murit o oră mai târziu în ambulanță. Prietenul pompierului, în vârstă de 50 de ani, care a încercat să intervină a fost, de asemenea, grav rănit de atacatori, dintre care mai mulți dintre ei au cetățenie turcă.

Ca răspuns la violența brutală, primarul din Augsburg, Kurt Gribl (CSU), a scris: „Durerea îmi face inima grea. Augsburg a devenit scena violenței migrantilor. ”

Vezi: Bătrâni scoşi afară din apartamente pentru a face loc migranţilor

Ministrul german de interne, Horst Seehofter, a comentat și el atacul, spunând că a fost profund neliniștitor „faptul că un cetățean pasnic a fost ucis în Augsburg”.

Luni la ora 18:00, stațiile de pompieri și salvare din toată țara au aprins lumânări in memoria colegului lor ucis de imigranti.

„Nu putem schimba ceea ce s-a întâmplat, dar putem arăta că salvatorii merită respect.”, au afirmat reprezentanții pompierilor germani, care au adăugat „Curajul civil trebuie să rămână o componentă socială importantă”.

Vezi: Ministerul de Interne italian: 42 la sută dintre violurile din Italia sunt comise de migranți

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu