CRIMA, SINUCIDERE SAU ACCIDENT? CAZUL MORTII CRISTINEI TOPESCU

CRISTINA TOPESCU | S-a SINUCIS? A fost UCISA? A fost un ACCIDENT?

Ce spune Marcel Vela despre cazul mortii Cristinei Topescu:

Conform Mediafax, Marcel Vela a precizat ca vecinii au apelat numarul unic de urgenta 112 deoarece n-au mai zarit-o de mai multe saptamani pe Cristina Topescu si au observat faptul ca masina sa era nemisacata din loc. Legat de imprejurarile in care a murit Cristina Topescu, ministrul Marcel Vela afirma ca politistii nu se pot pronunta inca.

„Da, a fost un moment delicat. Am fost anunțat de chestorul Vasilescu despre faptul că o vecină a anunțat la 112 suspiciunea ei cu privire la vecina Cristina, nu o mai văzuse pentru că mașina era nemișcată în fața casei. S-au mobilizat forțele din zonă, s-a intrat în casă și s-a realizat că este o tragedie și că nu mai este printre noi Cristina Țopescu”, a declarat Marcel Vela la un post de televiziune.

In cursul zilei de azi, dupa ce va fi realizata necropsia cadavrului Cristinei Topescu, se va sti si cauza, momentan fiind prea devreme ca anchetatorii sa se pronunte cu privire la modul decesului, mai precizeaza Marcel Vela.

„Este prea devreme să ne pronunțăm la variante, inclusiv sinuciderea sau un infarct, comoție cerebrală. (…) La momentul în care vom avea concluziile, evident, că le vom comunica și opiniei publice”, a mai spus Vela.

Cristina Țopescu a murit, ea fiind găsită duminică seară de polițiști în casa sa din orașul Otopeni. Urmează să fie efectuată o expertiză medico-legala.

Vezi: IPOTEZE INFIORATOARE: S-a SINUCIS Cristina Topescu?

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.