CRIMA SALBATICA. Român UCIS cu sange rece în Italia. Motivul este incredibil

Un român din Italia a fost ucis, pe 4 martie, de alți doi români fiindcă făcea prea mult zgomot. Bărbatul a fost bătut cu sălbăticie, până la moarte, de doi conaționali, alături de care împărțea aceeași locuință.

Un român care lucra cu ziua în agricultură, în localitatea Cisterna di Latina, provincia Lazio, a fost omorât în bătaie de alți doi români, Dan P. în vârstă de 38 de ani și Mădălin B. în vârstă de 19 ani.

Cei doi bărbați, suspecți de crimă, au fost reținuți de poliția italiană. Cu tate că bărbatul ucis avea urme ale violenței, cei doi români au susținut că acesta s-a îmbătat, a căzut și s-a lovit mortal, conform latinatoday.it.

Aceștia au încercat să șteargă toate urmele crimei dar poloiștii italieni au constatat imediat ce au venit la fața locului că rănile pe care victima le avea la nivelul feței nu aveau cum să fie produse de o cădere accidentală, ci erau produse de o violentă.

În urma cercetărilor, polițiștii au ajuns la concluzia că românul Constantin B. a fost ucis de cei doi conaționali fiindcă făcuse zgomot în timp ce aceștia dormeau.

Cei doi bărbați acuzați de crimă au încercat să șteargă urmele crimei și au înscenat o moarte accidentală. Însă, anchetatorii nu s-au lăsat păcăliți.

Sub același acoperiș, alături de cei doi bărbați, trăiau și două femei care au devenit complice la crimă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.