CRIMA SALBATICA IN CHITILA. Si-a macelarit sotia pentru ca nu-l lasa sa-si vada copiii. Aceasta avea un ordin de protectie

O tânără din Chitila, mamă a doi copii, de 3 şi 5 ani, a fost ucisă vineri dimineaţă de soţul său. cu care era certată. Femeia obţinuse un ordin de protecţie pe 18 decembrie 2019, însă asta nu l-a impresionat pe criminal, care i-a luat viaţa femeii.

O tânără din Chitila, mamă a doi copii, de 3 şi 5 ani, a fost ucisă vineri dimineaţă de soţul său. cu care era certată. Femeia obţinuse un ordin de protecţie pe 18 decembrie 2019, însă asta nu l-a impresionat pe criminal, care i-a luat viaţa femeii.

Poliţiştii au fost anunţaţi la 112 că o femeie din Chitila a fost ucisă de soţul său, iar specialiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au sosit imediat la faţa locului, găsind-o pe femeie fără viaţă în casă. Criminalul, cunoscut la Robert „Austriacu”, a încercat apoi să-şi ia viaţa, dar nu a reuşit.

Şi-a ucis soţia, cu tot cu ordinul de protecţie al femeii
O tânără din Chitila a fost ucisă de soţul său, împotriva căruia femeia avea deja un ordin de restricţie, după ce s-au certat pentru că tânăra nu l-ar fi lăsat să-şi vadă cei doi copii, de 3 şi 5 ani. Bărbatul şi-a înjunghiat soţia în gât, apoi a fugit şi a încercat să se omoare, fără succes, însă. Un echipaj medical i-a acordat bărbatului îngrijiri de urgenţă şi apoi l-a transportat la spital.

Femeia obţinuse un ordin de protecţie pentru că bărbatul o bătuse. El nu avea voie să se mai apropie de ea.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru omor calificat.

Cei doi copilaşi au rămas în grija bunicii, mama tinerei ucise.

„În cursul zilei de astăzi în jurul orelor 06:47 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat și-a tăiat cu cuțitul soția.
În temeiul sesizării, Polițiștii Orașului Chitila și Serviciul de Investigații Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului, ocazie cu care au găsit în imobilul respectiv o femeie care, la prima vedere, nu prezenta semne vitale. La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a declarat decesul victimei. Agresorul nu a fost găsit la fața locului, însă în urma activităților desfășurate de polițiști a fost depistat la domiciliul său, prezentând urme de tăiere a venelor, motiv pentru care i-au fost acordate îngrijiri medicale, după care a fost transportat la o unitate spitalicească în București. Precizăm faptul că barbatul în cauza avea emis din data de 18.12.2019 de către Judecătoria Buftea un ordin de protecție. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmarirea penala fiind in competenta exclusiva a Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov”, informează poliţiştii.

LASA UN COMENTARIU