Crima „pasionala” – Un tânăr de 20 de ani și-a ucis iubitul

CRIMA INTRE HOMOSEXUALI LA BUZAU:

Crimă pasională sau omor la beție? Este întrebarea la care urmează să răspundă anchetatorii care investighează un caz de omucidere produs duminică seară în localitatea buzoiană Nicolești (comuna Puiești).

Ieri dimineață, Cristi Costin C., un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitate, a fost găsit zăcând pe podeaua propriei locuințe. Bărbatul era deja decedat în momentul în care rudele au făcut șocanta descoperire. Trupul său era plin de lovituri, motiv pentru care a fost anunțată imediat poliția.

Într-o primă fază, oamenii legii au stabilit că victima băuse cu o seară înainte alături de fratele și de tatăl său, dar și de un tânăr de 20 de ani, care i-ar fi fost iubit.

După o serie de ezitări și declarații contradictorii, tânărul de 20 de ani a fost pus sub acuzare, fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore sub suspiciunea săvârșirii infracțiunii de omor.

Pe fondul consumului de alcool, Ninel B. s-ar fi luat la ceartă cu victima sa, care îi era și iubit. Ar fi urmat o luptă corp la corp, în urma căreia bărbatul de 40 de ani avea să fie răpus. La această oră se presupune că tânărul mai întâi și-a înjunghiat concubinul, după care l-a lovit în mod repetat cu un par în cap, omorându-l pe loc.

După expirarea ordonanței de reținere, tânărul va fi prezentat procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău, în vederea arestării preventive. Sursa: R.B.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *