CRIMA PASIONALA care a SOCAT Spitalul Județean Slatina: un infirmier A INJUNGHIAT de 10 ori o ASISTENTA apoi s-a SINUCIS – Detalii infioratoare

Crimă în spitalul Slatina: un infirmier a înjunghiat o asistentă, apoi s-a sinucis. Crima s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean din Slatina. Din primele informaţii rezultă că un infirmier a ucis o asistentă, apoi s-a sinucis.

UPDATE 09.31 Surse apropiate anchetei spun că cei doi angajaţi ai spitalului, asistenta Ramona Cosmescu, în vârstă de 45 de ani, şi infirmierul, Gheorghe Ghenea, în vârstă de 54 de ani, erau împreună de mai multă vreme, cu perioade în care au fost despărţiţi.

UPDATE ORA 9.10 Din primele informaţii reiese că între cei doi era o relaţie de natură personală. Femeia avea 45 de ani şi lucra în spital din anul 2002, în timp ce bărbatul, în vârstă de 54 de ani, lucra în spital încă din 1994. Surse spun că cei doi s-ar fi închis în salon la miezul nopţii, iar abia pe la 1.30 din cameră s-au auzit urlete. Au fost chemaţi pompierii, care ar fi descoperit-o pe femeie ucisă cu şapte lovituri de cuţit în spate şi trei în gât, în timp ce el avea venele tăiate. Se pare că bărbatul s-a înjunghiat şi în gât după ce şi-a tăiat venele.

Martorii spun că în cameră „era abator” din cauza sângelui de pe podea.

„Poliţiştii au fost sesizaţi de lucrători din cadrul Secţiei de Psihiatrie despre faptul că două persoane sunt decedate într-o cameră, bărbat şi femeie. S-a deplasat la faţa loculu Echipa Operativă, împreună cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, cauza fiind preluată de procuror”, a declarat Cristian Grigorescu, reprezentant IPJ Olt. Cătălin Rotea, directorul spitalului, a mai declarat că a dispus măsuri pentru înlocuirea personalului pe tura respectivă, pentru că angajaţii erau traumatizaţi de ce au văzut.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Conform directorului spitalului, Cătălin Rotea, care a făcut mai multe declaraţii pentru Ştirile Digi 24, crima s-a petrecut într-un salon. Înainte de crimă, uşile salonului au fost blocate. Asistenta care se afla pe tura de noapte a constatat că uşa e blocată, a chemat pompierii, iar eu au spart uşa, după care au făcut descoperirea. (sursa:comisarul.ro)

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *