CRIMA ORIBILA! Tată și fiu, acuzaţi că au făcut supă dintr-un poliţist

Doi bărbați din Ucraina, tată și fiu, sunt acuzați că au ucis un fost polițist, după care au făcut supă din trupul lui.

Maksim Kostyukov, de 41 de ani, și fiul acestuia, Yaroslav, de 20 de ani, sunt bănuiți de procurori că au decapitat un alt bărbat, după o sesiune de beție. În luna octombrie a anului trecut, cei doi l-ar fi invitat pe noul partener de băutură în apartamentul în care locuiau, însă lucrurile au degenerat rapid.

Amețit de aburii alcoolului, tatăl – care avusese în trecut probleme cu legea – a văzut negru în fața ochilor atunci când a aflat că Evgeny Petrov este un fost polițist, moment în care a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat pe la spate, de mai multe ori.

Citiți și:  Alertă MAXIMA în Europa! America trimite nave de război în Marea Neagră

L-au pus la frigider, pentru supă

Potrivit anchetatorilor, cei doi nu s-au oprit aici. Au decapitat victima, după care au tăiat bucăți de carne din picioare și trunchi, pentru a le pune la frigider, cu scopul de a face supă. Imediat după crimă, cei doi au ascuns trupul victimei într-un alt cartier din Harkov.

Alarma s-a dat a doua zi, când un portar a găsit cadavrul mutilat și a sunat la poliție, scrie The Sun.

Cei doi Kostyukov au intrat în vizorul poliției după ce mai multe discuții cu localnicii au dus la concluzia că ei fuseseră ultimii văzuți în compania fostului polițist.

Citiți și:  Cât de mare este pericolul? Rusia masează trupe chiar lângă România! UE, reacție dură

În urma unei percheziții domiciliare, în care s-au găsit rămășite omenești, Maksim și Yaroslav au fost arestați. Pe balconul apartamentului a fost găsit și capul victimei, ținut într-o cutie.

Bărbații sunt acum în faza de proces. Dacă voi fi găsiți vinovați își vor petrece tot restul vieții în închisoare.

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU