CRIMA ORIBILA: Tânără ucisă de fosul iubit în faţa copiilor ei, în Sighetu Marmaţiei, deși avea ordin de protecţie

O tânără mamă a fost ucisă în faţa copiilor de fostul ei iubit, în Sighetu Marmației. Atacul înfiorător arată din nou cum autorităţile nu reuşesc să protejeze femeile care cer ajutor. Victima avea un ordin de protecţie şi ceruse ca poliţiştii să-i ridice agresorului armele albe pe care le avea. Aceleaşi pe care le-a folosit pentru a-i lua viaţa.

Poliţiştii au respectat o sentinţă şocantă dată de instanţă. Judecatorii au fost de acord să emita un ordin de protectie, dar au respins cererea de confiscare a armelor albe, aceleași folosite deseori in actele de violenta. Iar acum, cu ele i-a luat viata.

Victima era din Timișoara si se stabilise în Sughetu Marmației, alaturi de cei doi copii ai ei. A trait alaturi de cel care i-a curmat viata cativa ani. In ultima vreme femeia de 29 de ani si-a reclamat partenerul de viata pentru agresiune.

Potrivit ordinului de protectie, barbatul nu avea voie sa se apropie la mai putin de 15 metri de ea. Joi, insa individul de 35 de ani a intrat in casa peste femeie si a injunghiat-o. Criminalul a fost prins in scurt timp de politisti.

Cei doi copii ai victimei sunt acum in grija unor persoane apropiate. Violenta domestica este un fenomen alarmant in Romania. Doar anul acesta, politistii au emis 80 de ordine de protectie provizorii. Pot lua aceasta masura pe loc. Dar este valabila doar cinci zile. Sursa: Observator.tv

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.