Crima ORIBILA in Capitala. Barbatul a fost gasit mort, cu semne de violenta EXTREMA

În data de 4 ianuarie 2021, în jurul orei 01.00, prin apel 112, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că într-o zonă de adăposturi improvizate, în sectorul 2, a fost descoperit decedat un bărbat, care prezenta multiple semne de violență la nivelul capului și gâtului.

„Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, cercetările fiind declanșate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Cadavrul a fost descoperit de mai multe persoane care locuiesc în apropiere.

Din datele și probele administrate a reieșit faptul că în data de 3 ianuarie, două din locuințele improvizate au fost distruse de un incendiu, iar cei care se adăposteau în acestea, după ce au reușit să recupereze parte din bunuri, au plecat din zonă, în împrejurimile Bucureștiului, pentru a-și depozita bunurile la rude sau cunoștințe, iar ulterior au consumat alcool în mai multe locații. Unul dintre bărbații, care locuia în acelaşi perimetru, s-a adăpostit într-una din locuințele neafectate, locație în care a și fost găsit decedat.

În urma efectuării cercetării la fața locului, au fost identificate și ridicate mai multe probe și mijloace de probă, iar din exploatarea tuturor datelor s-a conturat presupunerea rezonabilă că bărbatul decedat ar fi fost agresat de cel care obișnuia să doarmă în acel adăpost, un bărbat de 53 de ani.

Au fost declanșate căutările, iar în cursul serii de 4 ianuarie cel în cauză a fost depistat într-o comună din județul Giurgiu.

După audieri bărbatul a fost reținut și urmează a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, au transmis reprezentanții Poliției.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.