Crima ORIBILA in Buzau: O femeie a fost ucisa de fostul soţ, în casa concubinului dupa o partida de AMOR

crima

La cutremurătoarea scenă a asistat și fetița celor doi. Totul s-a petrecut într-un acces de furie al bărbatului, care a pus mâna pe un cuțit de bucătărie și și-a ucis cu sânge rece fosta soție.

O femeie în vârstă de 46 de ani din Râmnicu Sărat a fost înjunghiată azi-noapte de fostul soţ, după o partidă de amor.

După ce s-au cinstit câteva ore bune, fostul cuplu conjugal ar fi mers într-una dintre camere pentru o partidă de amor, timp în care fiica lor a rămas împreună cu concubinul.

Atunci când au revenit în sufragerie, femeia s-ar fi aşezat pe picioarele noului său iubit, scena iritându-l pe soţul părăsit atât de tare încât în mintea sa a prins contur un plan diabolic. În cursul nopţii, Gheorghe a pândit ca fetiţa sa şi proprietarul casei să adoarmă după care şi-a înjunghiat soţia cu un cuţit.

A avut apoi tăria să îşi ia fetiţa şi să plece acasă, în Podgoria, comună de lângă Râmnicu Sărat.

Cadavrul femeii a fost descoperit abia de dimineaţă, atunci când concubinul a mers în camera în care ştia că i-a lăsat pe oaspeţi împreună cu partenera sa. Criminalul a fost reţinut imediat şi adus la audieri. Surse din poliţie spun că acesta mirosea a alcool, indiciu că adulţii implicaţi în toată această poveste tragică ar fi consumat băuturi alcoolice în cantităţi foarte mari. Ancheta procurorilor este în desfăşurare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.