CRIMA INFIORATOARE. Mamica UCISA CU SANGE RECE sub privirile neputincioase ale fiicei, în Italia. DETALII CUTREMURATOARE

Florentina Ioniţă, o româncă de 38 de ani, rezidentă de mai mulţi ani în provincia Treviso, Italia, a murit într-un teribil accident sub privirile îngrozite ale fiicei sale.

Femeia se întorcea de la muncă pe bicicletă când a fost lovită mortal de o maşină Skoda Roomster la volanul căreia se afla o şoferiţă în vârstă de 40 de ani.

Florentina locuiește în Busco Ponte di Piave, iar femeia vinovată de producerea accidentului este rezidentă în San Dona di Piave.

Fiica româncei a asistat la nenorocire

Ambele se întorceau de la muncă şi mergeau în aceeaşi direcţie.

Românca noastră se deplasa regulamentar, pe marginea drumului și mai avea puțin până să ajungă acasă. În spatele ei, la doar câțiva metri distanță, o urma fiica ei de 14 ani, care a asistat neputincioasă la tragedie.

În urma accidentului, şoferiţa vinovată a fost transportată la spital în stare de şoc, în timp ce pentru românca de 38 de ani nu s-a mai putut face nimic.

Medicii care au ajuns la faţa locului nu au mai putut face decât să constate decesul, scriu jurnaliştii de la fanpage.it.

Florentina a lăsat în urmă o familie distrusă. Un soţ îndurerat şi doi copii.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *