CRIMA INFIORATOARE in Buzau pe Bulevardul Balcescu. Valentina a fost BATUTA pana la inconstienta de Cosmin Dan iar apoi stropita cu benzina si INCENDIATA

Cosmin Dan – Incendiatorul criminal din Buzau

Concluzia medicilor dupa ce au efectuat necropsia: Valentina a ars de vie. Agresorul a primit 30 de zile de arest

Cosmin Dan, suspect de omor calificat în cazul tinerei de 21 de ani care a fost găsită carbonizată în propriul apartament de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Buzău a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Legiștii au descoperit la necropsie că decesul a survenit în urma unui stop cardio respirator provocat de intoxicația cu monoxid de carbon. Concluzia este că victima încă respira atunci când criminalul a dat foc locuinței. Decizia judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul Buzău poate fi contestată.

La intrarea în Tribunal, unde a fost adus pentru prelungirea mandatului de arestare, Cosmin a refuzat să facă declarații, iar primul său gest la ieșirea din mașina poliției a fost să își acopere fața. Câțiva prieteni veniți să îl susțină pe Cosmin i-au strigat: „Fii tare, tigrule!”.

Lacrimi și durere la ușa Valentinei, tânăra incendiată de iubit. Surse: a agonizat în flăcări minute în șir țipând de la balcon

Buzoienii sunt profund impresionați de drama Valentinei, tânăra care ar fi fost incendiată cu benzină de fostul iubit Cosmin Dan, un tânăr rebel de doar 21 de ani. Tinerii au simțit nevoia să-i aducă un ultim omagiu victimei, care la numai 21 de ani a avut parte de o moarte cumplită, cum numai în filmele de groază poți vedea.

Grupuri de tineri din Buzău au venit duminică să aprindă lumânări în memoria victimei. S-au depus și flori chiar în fața apartamentului unde sâmbătă dimineață s-a consumat tragedia.

VEZI SI: Mărturii ZGUDUITOARE! În apartament se mai aflau trei persoane în momentul crimei!

Daniela Valentina Nica a fost răpusă de furia fostului prieten care s-ar fi enervat în momentul în care a aflat că victima ar vrea să-i povestească noii sale prietene despre povestea lor de iubire.

Potrivit surselor din cadrul anchetatorilor, Cosmin Dan ar fi cerut ajutorul a doi prieteni pe care i-ar fi rugat să-i aducă o sticlă cu benzină cu care să-i dea foc Valentinei pentru a se răzbuna pentru ofensă adusă.

Unul dintre complici, A. V., ar fi adus la rugămintea atacatorului o sticlă cu benzină cu care criminalul și-a stropit victima după ce a lovit-o cu pumnii și cu picioarele.

VEZI SI: Valentina, fata INCENDIATA la Buzau de prietenul ei, A MURIT IN CHINURI GROAZNICE! Ce spune autopsia

Un alt complice s-ar fi speriat când a văzut că atacatorul nu glumește și ar fi fugit din apartament însă celălalt prieten ar fi asistat la toată scena de coșmar.

După ce a stropit-o cu benzină, criminalul i-ar fi dat foc cu bricheta după care a fugit din apartament.

Alți martorii ar fi văzut apoi o scenă de coșmar, Valentina strigând disperată de pe balcon, în timp ce fumul și flăcările îi provocau sfârșitul.

VEZI SI: A INCEPUT SA URLE CAND FOCUL A AJUNS LA EA. Detalii socante despre CRIMA comisa ieri, de un DROGAT, in Buzau!

Nimeni n-a mai putut însă s-o ajute pe fața neajutorată, întrucăt focul a cuprins rapid toată casa, Valentina stingându-se în chinuri cumplite chiar în apartamentul cumpărat de mama ei, care muncea în Italia.

Astăzi suspectul de crimă, care ar fi recunoscut o parte din fapte, a aflat că va fi plasat în arest pentru următoarele 30 de zile.

Primele imagini cu criminalul ajuns în fața judecătorilor. Surse: victima, stropită cu benzină și incendiată de vie

Principalul suspect în cazul tinerei care a fost găsită carbonizată în propriul apartament de pe Bulevardul Bălcescu din Buzău a ajuns în fața judecătorilor de drepturi și libertăți. Potrivit surselor din rândul anchetatorilor, Cosmin Dan ar fi recunoscut că ar fi omorăt-o pe fosta sa prietenă într-un acces de furie.

VEZI SI: Detalii SOCANTE despre cum s-a petrecut CRIMA de la Buzau care a SOCAT o intreaga tara!

Principalul suspect în cazul fetei decedate în urma unui incendiu produs într-un apartament din Buzău a fost reținut de poliție încă de ieri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *