fbpx
GENERAL

Scene socante. Crimă în Voluntari

 

politia nu treceti

S-au derulat scene tulburătoare aseară în orașul Voluntari, județul Ilfov. O femeie a murit, iar mama ei a fost rănită, după ce au fost înjunghiate.

Suspect este chiar soţul victimei, un individ de 39 de ani care a fugit după atac de la locul faptei. Bărbatul a fost capturat ulterior, în apropiere de casa unde a avut loc crima. Cel care a dat alarma este chiar unul dintre cei doi copii ai cuplului. Atenție, urmează detalii, care vă pot afecta emoțional!

Scena sangeroasă s-a petrecut după lăsarea serii, chiar în casa în care soții locuiau împreună cu cei doi copii gemeni, de 13 ani. Bărbatul în vârstă de 39 de ani ar fi consumat alcool și, furios că după o căsnicie de 15 ani soția lui încerca să divorțeze de el, a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o de mai multe ori.

În apărarea femeii a intervenit mama ei, dar și ea a fost tăiată.

În casă se aflau și cei doi copii ai cuplului, iar unul dintre aceștia a sunat la 112 și a alerat autoritățile. După ce a comis oribila crimă bărbatul a fugit și a fost găsit de către fratele victimei și de către polițiști în apropiere.

Anne-Marie Ciolcă, purtător de cuvânt IPJ Ilfov: „Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o persoană, cu privire la faptul că, într-o locuință din Voluntari, mama și respectiv bunica sa au fost înjunghiate de către tatăl apelantului, după care acesta din urmă a plecat de la domiciliu.”

Când au ajuns la fața locului medicii au găsit-o pe soție în stare gravă și au încercat să îi salveze viața însă fără succesc. Bunica a fost transportată la spital.

Revoltător este că această crimă a avut loc după ce atât victima, cât și cei din familia ei au făcut nenumărate plângeri la poliție, dar nu s-a întâmplat nimic. Bărbatul era violent și cu cei doi copii ai săi, povestește fratele victimei.

Fratele victimei: „Am cerut ordin de restricție pentru sormea, nu s-a dat.”

Reporter: Era agresiv cu copii?

Fratele victimei: „Da! I-a bătut și pe sormea.”

Cunoscuții spun că individul are probleme cu alcoolul, iar femeia încerca de ceva vreme să divorțeze de el.

Vecin: „Nu-i plăcea apa, adică era un bețiv. De mult se chinuie să divorțeze. A căutat să-l de-a afară din casă, nu a putut.”

Vecin: „Are aproape un an de zile de când sunt în divorț și încă nu a reușit să-l dea afară din casă.”

Bărbatul acuzat de crimă a fost găsit în apropierea casei și dus la secție pentru audieri. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa: stirileprotv.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.