CRIMA IN BUZAU! Și-a UCIS unchiul prin înjunghiere după ce a consumat etnobotanice! Matusa, tot injunghiata, in stare grava! Cand vor lua autoritatile masuri contra drogatilor?

Un drogat din Buzau si-a ucis unchiul iar matusa sa se afla in stare foarte grava la UPU Buzau!

UPDATE [20:11] 11 FEB 2018 › Victima a fost scoasa din casa cu citeva minute in urma iar tabloul arata infiorator:omul era zdrobit in bataie si are o rana profunda la git.Cel ucis, Adrian Mocanu,este fost cadru militar.

UPDATE [19:59] 11 FEB 2018 › Cu putin timp in urma suspectul a fost prins in Cring si a fost dus la ancheta.

UPDATE [19:53] 11 FEB 2018 › Primele informatii arata ca victimele au ,ambele,53 de ani .Barbatul a murit lalocul faptei,dupa ce a intrat in stop cardio-respirator iar femeia se afla la UPU in stare grava cu o plaga la cap.

UPDATE [19:48] 11 FEB 2018 › În aceste momente mai multe patrule de la Poliţia municipală îl caută pe suspect în tot oraşul. El face parte dintr-o familie dezorganizată, părinţii fiind mutaţi la Bucureşti, iar el a rămas în grija rudelor pe care le-a înjunghiat. Potrivit unor surse din rîndul anchetatorilor, tînărul îşi făcea veacul printre oamenii străzii în zona din spatele magazinului Winmarkt sau pe la Crîng.

Un tânăr de 23 de ani și-a înjunghiat cu bestialitate unchiul și mătușa, după ce a consumat droguri.

VEZI SI: Cine sunt traficantii de droguri ai Buzaului care au bagat 7 tineri in URGENTE si pe altul in GROAPA. Iata ce am gasit pe site-ul Instantelor de Judecata. Recunosti pe careva?

Nenorocirea a avut loc pe strada Dimitrie Cantemir, din municipiul Buzău. Tînărul se numește Andrei Muscalu. și cunoscut drept consumator de etnobotanice. Și-a înjunghiat unchiul și mătușa, după care a dispărut. Bărbatul a decedat, in timp ce sotia sa se afla în stare grava la UPU.

VEZI SI: ULTIMA ORĂ! Crimă în Buzău din cauza unui tanar care se droga cu etnobotanice!

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU