CRIMA IN BUZAU! Și-a UCIS unchiul prin înjunghiere după ce a consumat etnobotanice! Matusa, tot injunghiata, in stare grava! Cand vor lua autoritatile masuri contra drogatilor?

Un drogat din Buzau si-a ucis unchiul iar matusa sa se afla in stare foarte grava la UPU Buzau!

UPDATE [20:11] 11 FEB 2018 › Victima a fost scoasa din casa cu citeva minute in urma iar tabloul arata infiorator:omul era zdrobit in bataie si are o rana profunda la git.Cel ucis, Adrian Mocanu,este fost cadru militar.

UPDATE [19:59] 11 FEB 2018 › Cu putin timp in urma suspectul a fost prins in Cring si a fost dus la ancheta.

UPDATE [19:53] 11 FEB 2018 › Primele informatii arata ca victimele au ,ambele,53 de ani .Barbatul a murit lalocul faptei,dupa ce a intrat in stop cardio-respirator iar femeia se afla la UPU in stare grava cu o plaga la cap.

UPDATE [19:48] 11 FEB 2018 › În aceste momente mai multe patrule de la Poliţia municipală îl caută pe suspect în tot oraşul. El face parte dintr-o familie dezorganizată, părinţii fiind mutaţi la Bucureşti, iar el a rămas în grija rudelor pe care le-a înjunghiat. Potrivit unor surse din rîndul anchetatorilor, tînărul îşi făcea veacul printre oamenii străzii în zona din spatele magazinului Winmarkt sau pe la Crîng.

Un tânăr de 23 de ani și-a înjunghiat cu bestialitate unchiul și mătușa, după ce a consumat droguri.

VEZI SI: Cine sunt traficantii de droguri ai Buzaului care au bagat 7 tineri in URGENTE si pe altul in GROAPA. Iata ce am gasit pe site-ul Instantelor de Judecata. Recunosti pe careva?

Nenorocirea a avut loc pe strada Dimitrie Cantemir, din municipiul Buzău. Tînărul se numește Andrei Muscalu. și cunoscut drept consumator de etnobotanice. Și-a înjunghiat unchiul și mătușa, după care a dispărut. Bărbatul a decedat, in timp ce sotia sa se afla în stare grava la UPU.

VEZI SI: ULTIMA ORĂ! Crimă în Buzău din cauza unui tanar care se droga cu etnobotanice!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *