“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Crima oribila in Sectorul 2. Taximetristul care și-a ucis soția educatoare este de negăsit

politia nu treceti

Liliana, o educatoare din Bucureşti a fost înjunghiată mortal, joi, de soțul său taximetrist, cu care se afla în proces de divorț. Crima a avut loc în Sectorul 2, iar autorul a fugit și este căutat de anchetatori de patru zile. Femia obținuse mai multe ordine de protecție împotriva bărbatului, spun surse judiciare pentru Gândul.ro.

Totodată, pe 20 iulie 2021, și fiica cea mare de 17 ani ceruse un nou ordin de protecție împotriva tatălui ei. Potrivit ordinului de protecție obținut de Gândul.ro, „bărbatul a strâns-o cu mâinile de gât și a ridicat-o pe peretele camerei, timp în care i-a adresat cuvinte jignitoare”, mai spun sursele mai sus citate.

Bărbatul era obligat să păstreze o distanță de cel puțin 50 de metri, de fiică
La mai bine de o lună după ce instanța a decis că bărbatul în vârstă de 44 ani să păstreze o distanţă de cel puțin 50 de metri faţă de fiica sa și școala în care învăța, acesta a intrat în locuința familiei și a înjunghiat-o pe mama fetei, cu mai multe lovituri de cuțit

Cei doi erau căsătoriți din anul 2.000 și aveau împreună două fete. În ultimii ani, relația celor doi s-a deteriorat destul de mult, pe fondul geloziei bărbatului.

Soțul femeii, căutat de 4 zile de polițiști Criminalul, surprins de camerele de supraveghere
În prezent, bărbatul lucra ca taximetrist și, în paralel, livra mâncare. Anterior, el lucrare în Țările Arabe, dar de câțiva ani se întorsese în România. Femeia a făcut 10 sesizări la poliție în ultimul an, iar pe numele bărbatului au fost emise 6 ordine de restricție.

Potrivit surselor, el obișnuia să vină frecvent la ea acasă, cu toate că avea ordin de restricție. Bărbatul păstrase cheia de la casă, iar joi, a intrat în locuința femeii și a ucis-o. Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere din curte, mai spun sursele judiciare pentru Gândul.

Soții erau în proces de divor, iar o primă sentință a fost dată de Judecătoria Sectorului 2 în ianuarie. Femeii i-a fost încredințată custodia uneia dintre fete, cea minoră, iar omul de afaceri a fost obligat să plătească o pensie de întreținere.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. Cadavrul a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, au transmis autoritățile.

Bărbatul este de negăsit
Trupul femeii a fost descoperit, joi, de către nepoata sa, plin de lovituri. Poliţiştii îl caută de patru zile pe principalul suspect. Mașina acestuia a fost reperată în mai multe locuri din Bucureșt, însă momentan nu a putut fi localizat, mai scrie Gândul.ro.

Sursa:comisarul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.