Crima din Mediaș, filmată de camerele de supraveghere. Tânărul a fost bătut și înjunghiat (Video Socant)

Crima din fața unui club din Mediaș a fost filmată de camerele de supraveghere. Înregistrarrea video arată că un tânăr de 25 de ani, Marius Costăchescu, a fost bătut cu sălbăticie și înjunghiat. Vă avertizăm, sunt imagini cu un puternic impact emoțional.

Scena a fost filmată după ora 01.00, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de o cameră de supraveghere din fața clubului din Mediaș.

În imagini, un grup de tineri este văzut fugind. Unul dintre ei cade și se retrage spre un zid. Este chiar victima, Marius Costăchescu.

Tânărul de 25 de ani e atacat de 2 indivizi. Unul îl lovește cu pumnii și picioarele, celălalt, Marius Rusu, cu un cuțit. Marius Rusu e văzut apoi cum se îndepărtează, cu cuțitul în mână.

Revine apoi și lovește din nou victima. Un al treilea tânăr este văzut și el cum se apropie și pare că lovește și el, de asemenea, tânărul.

Criminalul din clubul din Mediaș este un fost deținut recent eliberat în baza recursului compensatoriu, a fost prins de polițiști.

Victima sa este Marius Costăchescu, un tânăr în vârstă de 25 de ani. Acesta a fost abandonat într-o baltă de sânge, în fața clubului din Mediaș, după ce a fost înjunghiat în picior de Marius Rusu.

Din cauza hemoragiei puternice, fiindu-i secționată artera femurală, Marius Costăchescu și-a pierdut viața.

Tânăr ucis de criminal recent eliberat din închisoare

Scandalul a fi pornit în club, cu puțin timp înainte. În local a fost o încăierare scurtă, dar violentă, între două grupuri de tineri.

Apoi, violențele au continuat afară. Tânărul de 25 de ani a fost înjunghiat în picior de Marius Rusu, în timpul confruntării care a avut loc în fața clubului.

Recent eliberat din penitenciar după o pedeapsă primită tot pentru crimă, Marius Rusu a fost reținut pentru 24 de ore.

El va fi acuzat de omor și prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.