GENERAL

CRIMA CUTREMURATOARE in Romania. Detalii teribile: UCIS si bagat in SODA CAUSTICA

img 2020 01 10T152753.953

Nicolae Vasile Cardoş, un bărbat de 46 de ani din comuna Girişu de Criş (Bihor), dat dispărut de familie, a fost găsit mort, iar anchetatorii presupun că ar fi fost ucis la ordinul iubitei.

Bărbatul din comuna Girişu de Criş a fost dat dispărut de familie pe 6 ianuarie.

Rudele sale au povestit poliţiştilor că Nicolae Cardoş a plecat de acasă cu o zi înainte, pe 5 ianuarie, în jurul orei 18.00 şi nu a mai dat niciun semn de viaţă.

În realitate, bărbatul a fost omorât într-un mod cumplit pe 4 ianuarie 2020, chiar de rudele care l-au dat dispărut la Poliţie.

Omorât şi băgat în sodă, apoi dat dispărut la Poliţie
Poliţiştii şi procurorii din Bihor au început o anchetă şi au reuşit să afle ce s-a întâmplat pe 4 ianuarie, atunci când Nicolae Cardoş a murit.

“Din mijloacele de probă administrate până în prezent, rezultă faptul că, în seara zilei de 04 ianuarie 2020, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, urmare a instigării suspectei G.K., suspecţii K.A.P. şi F.I.C.F. au aplicat victimei Cordoş Nicolae Vasile lovituri cu un sucitor de lemn şi cu un levier, în zone vitale ale organismului, provocându-i leziuni fizice grave, care au generat decesul acestuia”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Potrivit unor surse, Cardoş ar fi fost omorât de fiul iubitei sale şi de iubitul fiicei femeii.

Cei doi au fost puşi de concubina lui Cardoş să îi aplice o corecţie din cauza scandalurilor pe care bărbatul le provoca atunci când consuma alcool.

Totuşi, corecţia s-a transformat într-o crimă îngrozitoare, iar ce a urmat, i-a uimit până şi pe anchetatori.

Învelit în saci şi băgat în sodă caustică de criminali
Când şi-au dat seama că l-au omorât pe bărbat, cei doi tineri, împreună cu iubita lui Cardoş, au pus la cale un plan pentru a ascunde urmele crimei.

“După comiterea faptei, suspecţii au cumpărat sodă caustică de la Hipermarketul Leroy Merlin, din Oradea, după care au transportat cadavrul până pe raza comunei Gepiu, sat Berechiu, jud. Bihor, unde l-au aruncat în zona canalului colector din apropierea drumului agricol, la circa 100 de metri de calea ferată Oradea-Salonta, loc în care a fost găsit de către organele de urmărire penală”, se mai arată în comunicatul procurorilor.

Înainte de a arunca cadavrul, criminalii au preparat soda caustică şi aruncat-o peste trupul neînsufleţit în scopul de a-l descompune pentru a nu fi identificat în cazul în care ar fi fost găsit.

Atât cei doi criminali, cât şi iubita bărbatului omorât, au fost audiaţi noaptea trecută de procurori, iar în această dimineaţă au fost reţinuţi.

Tot astăzi, suspecţii vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.