CRIMA CU PREMEDITATE in cazul sportivului UCIS DE TIGANI

cristi-galbenuse

Cutremurător. Un boxer de 24 de ani din Slatina a fost ucis de un grup de romi. „Avea tăieturi la inimă, pe faţă, pe spate. A fost premeditare”

Lumea sportului românesc este zguduită din nou de un incident dramatic. Cristi Gălbenuşe, un boxer în vârstă de 24 de ani, a fost ucis prin înjunghiere, după o altercaţie cu un grup de tigani periculoşi.

Tragicul eveniment s-a petrecut în Slatina, iar tatăl fostului sportiv susţine că a fost vorba despre o crimă cu premeditare. Într-o intervenţie la România TV, Vasile Gălbenuşe a declarat că asasinatul fiului său a fost plănuit în detaliu. „Am fost anunţat la telefon, <<veniţi repede, că l-au omorât nişte ţigani pe Cristi>>. Când am ajuns, el era deja mort, avea tăieturi la inimă, pe faţă, pe spate… Lăsase copilul cu soacra lui Cristi şi se dusese împreună cu soţia la terasă, să bea un suc. Ăştia l-au căutat şi au găsit motivul. A fost premeditat totul, ăştia s-au înarmat, au căutat să declanşeze un conflict şi mi-au omorât copilul. L-au omorât sub ochii soţiei lui”, a declarat Vasile Gălbenuşe, conform argesul.info, care citează România TV. Tânărul sportiv a fost resuscitat timp de 45 de minute sub ochii tatălui său, dar medicii nu l-au mai putut salva.

CITESTE SI:

Vasile Gălbenuşe spune că acel grup de tigani a mai avut şi alte tentative acest gen: „Ăştia au încercat de mai multe ori să mi-l omoare pe Cristi, dar n-au reuşit. Nu ştiu dacă au fost aceleaşi persoane aseară, dar printre ei… Cristi ştia că îl caută, dar nu s-a gândit că vin cu cuţite. Au fost mârşavi, au venit înarmaţi, s-au adunat foarte mulţi. Că dacă erau bărbaţi şi veneau cu mâinile goale…”.

Sfâşiat de durere, tatăl lui Cristi Gălbenuşe afirmă că fiul său era o persoană liniştită: „El nu merita chestia asta. Nu era un tip pus pe scandal, dar ei au prins momentul şi au venit cu cuţitul să mi-l omoare. L-au lovit în imină direct, copilul a murit pe loc. Dacă nu aveau cuţite şi nu ar fi fost foarte mulţi, Cristi al meu… El era boxer de performanţă, ştia să se apere. Era un băiat cald, calm, el mereu aplana scandalurile, era foarte prietenos, nu era arogant, nu intra în clinciuri. Nu ştiu de ce au vrut ei să facă asta. Cred că e la modă”.

Cristian Gălbenuşe era căsătorit de un an, iar în luna mai a devenit tătic.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu