“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Crima care revoltat o ţară întreagă, elucidată după 3 ani

be50cecc64a73d312e8fe1b3816480ee

O tânără româncă de 33 de ani a fost acuzată în Italia de moartea unui bărbat de 79 de ani, pe care l-ar fi ucis după ce l-a jefuit. Concluziile anchetatorilor sunt stupefiante.

Nu e un scenariu de film horror, ci e un caz real,spun italienii: o tânără româncă este acuzată în a răpit şi ucis în chinuri un septuagenar italian. Damiano Oriolo a fost dat dispărut, la Cosenza, în urmă cu trei ani, pe 7 aprilie 2017, scrie Gazzetta del Sud.

În acea zi fatidică, pensionarul şi-a părăsit casa şi nu s-a mai întors niciodată. S-a urcat în maşina sa, un Opel Astra. În spate avea telefonul mobil, portofelul şi mai multe chei.

Câteva săptămâni mai târziu, maşina, precum şi restul obiectelor, au fost găsite într-o pădure din San Fili, un orăşel din Cosentino. În acelaşi loc, după câteva zile, au fost găsite şi ochelarii, pantalonii şi pantofii pensionarului. Nu şi trupul său.

Cazul a fost îndelung mediatizat în Italia şi a fost prezentat pe larg şi la emisiunea „Chi l’ha visto?, pe Rai 3.

După mai bine de 3 ani, anchetatorii au găsit o pistă şi au arestat o tânără româncă. Este vorba despre Angela Melania Şerban, o femeie de 33 de ani, despre care italienii scriu că o adevărată „femme fatale”. Ea l-a sedus pe senior şi l-a momit în pădure, unde anchetatorii cred că i-a întins o cursă şi că, ajutată de o persoană încă neidentificată, l-ar fi jefuit şi ucis pe Oriolo.

Potrivit CN24tv.it, cu câteva zile mai devreme, Oriolo îşi ridicase pensia de pe card şi şi-a retras şi alte sume din bancă.

Cum a fost identificată românca
Porivit sursei citate, au fost analizate toate apelurile primite şi trimise de pensionar, iar printre numere a fost găsit şi cel al româncei. Anchetatorii, coordonaţi de detectivul Fabio Catalano şi de procurorul şef, Mario Spagnuolo. Amprentele şi codul genetic detectat pe şi în interiorul maşinii îi aparţin româncei. În plus, au existat şi martori care au confirmat că italianul se vedea cu o româncă mult mai tânără decât el. A fost sedus, răpit, dus în pădure şi ucis de o «femeie fatală»”, spun italienii.

Mai mult, s-a aflat că Angela Şerban era închisă la penitenciarul de la Reggio, suspectată şi într-un alt caz asemănător, petrecut în 2015, când trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit pe plaja din Pizzo di Palmo Giglio Ciancio.

„Cazul a fost soluţionat datorită muncii minuţioase făcute de procurorul D’Andrea şi anchetatorii echipei mobile. Am aflat că suspectul era pe punctul de a fi eliberat din închisoarea de la Reggio şi am dispus arestarea, imediat ce a părăsit penitenciarul”, a declarat procurorul italian. Acesta e convins că dispariţia şi uciderea lui Damiano Oriolo nu este un caz izolat şi spune că de numele româncei sunt legate şi alte jafuri asemănătoare, iar ancheta va continua. Însă românca nu ar fi singură: se pare că că un mic grup de infractori operează în Cosenza şi în zona Vibonese, unde au mai fost înregistate o serie de cazuri încă nerezolvate.

Sursa: comisarul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.